HAZA vélemény Nyílt levél Berényi Józsefnek

Nyílt levél Berényi Józsefnek

693
hirdetés
Tisztelt elnök úr!
nyilt_level_berenyiAz ember hoz munkája során jó és rossz döntéseket egyaránt. A rossz döntés hiba, de a hiba elismerésének és orvoslásának megtagadása vétek!
A kialakult helyzetben egyetlen kiút van a párt számára, mégpedig végleg leszámolni a múlt árnyaival! Nem látszat-személycserékre van szükség, hanem radikális megoldásra. A „komáromi betegen“ már nem segít a fájdalomcsillapító, vérátömlesztésre van szüksége! Ha egy pöcegödörből kimerjük a szennyvíz felét és felöntjük tisztával, az még nem lesz iható!
Elnök úr, ha a szívén viseli a Magyar Közösség Pártja sorsát és jövőjét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy az OT a járási elnökség javaslatára feloszlassa a komáromi alapszervezetet és megbízzon egy külső embert, akit a helyi és az országos közösség is elfogad – nem akarok tippeket adni, de Bárdos Gábor somorjai polgármester alkalmas lehet a feladat elvégzésére -, aki újraindítja a komáromi pártszervezetet. Meg kell találni azt a minimum 15 hiteles embert, akik tovább tudják vinni a közösség számára reménysugarat jelentő fáklyát, akiket az emberek, a választók elfogadnak, akiket nem terhelnek és nem bénítanak múltbeli személyi és gazdasági kötődések.
Ez az egyetlen esély a túlélésre! Arra, hogy a párt visszataláljon a bizalom útjára, hogy eséllyel szálljon ringbe a 2016-os országos megmérettetésen.

 

Tisztelettel Králik Róbert, a Magyar Közösség Pártja – a komáromi pártpaktum megkötése miatt kilépett – volt tagja, az MKP korábbi europarlamenti képviselőjelöltje

Grafika: Robay (fotó: Körkép.sk)

hirdetés
Previous articleHidegebb napok jönnek
Next articleLángoló ember rohant be a budapesti rendőrszékházba