Kezdőlap Jogi nyilatkozat és adatvédelem

Jogi nyilatkozat és adatvédelem

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

je v o.z. Szeretlek Gúta zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“). 

Jogi nyilatkozat és adatvédelem:

A www.dunataj.sk című honlap üzemeltetője a Szeretlek Gúta p.t.. Kezelője pedig a Jmedia k.f.t.. Cégünk a honlapon jellemzően nem hoz létre tartalmat, mindössze közzéteszi, továbbítja a mások által megírt, illetve közzétett vagy más úton létrehozott (pl. videó) tartalmakat, melyek közléséhez ezektől minden esetben előre engedélyt szerzett.

Adatvédelem

Jelenleg honlapunk valamennyi részéhez ingyenesen, regisztráció és személyes adatok megadása nélkül hozzáférhet.
Amennyiben a jövőben honlapunk meghatározott részeihez való hozzáférést regisztrációhoz kötnénk a regisztráció során arra kérhetjük Önt, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező. A Jmedia s.r.o.. mint esetleges jövőbeni adatkezelő, a személyes adatok védelméről (zákon č. 428/2002 Z.z.) és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény (zákon č. 211/2000 Z.z., 18/2018 Z. z. ) előírásait betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük (az Ön hozzájárulása nélkül) más számára hozzáférhetővé, kivéve a törvény által előírt kötelezés illetve a törvényben megszabott hatóságok részére.

Honlapunk, akárcsak cégünk jelenleg nem dolgozik személyes adatokkal és nem is tárolja azokat!

A honlap tartalmának átvétele

A honlap tartalmának bárminemű átvétele, tükrözése és saját honlapján való közlése kizárólag a Jmedia s.r.o. írásos engedélyével lehetséges.

A honlap egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a honlap így többszörözött részének a továbbhasználatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom keresekedelmi célokra történő felhasználása.

Felelősségkizárás

A honlapon megjelent cikkek, írások, hozzászólások, hirdetések tartalmáért a Szeretlek Gúta o.z. nem vállal felelősséget. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a hatályos törvényi rendelkezéseket és az ehhez kapcsolódó jogszabályokat.  Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a Szeretlek Gúta o.z. véleményét.

A honlap harmadik személyek által üzemeltetett internetes oldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Jmedia s.r.o. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket eltávolítja a honlapról.
A jmedia s.r.o. az általa használt linkek illetve az általuk linkelt honlapok tartalmáért nem vállal felelősséget.

A honlapon a hozzászólások a „Fórumszabályzat“ alapján kell, hogy történjenek.
A Szeretlek Gúta o.z. a honlapon található hozzászólásokért, feltöltött képekért és videókért semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut hogy valamely hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a tartalmat eltávolítja és a tartalom elhelyezőjétől esetleges kára megtérítését jogi úton követelheti.

Fórumszabályzat:

A fórumon nem megengedettek az alábbi dolgok, ezért a hozzászólásod törlésével járhat, ha a hozzászólásod kimeríti a lenti pontok valamelyikét: * Agresszív viselkedés, illetve személyeskedés, nagyfokú tiszteletlenség egy másik taggal szemben. * Rasszista és egyéb,embertársaink alapvető emberi jogait sértő hozzászólások. * A fórum chat-szerű, 1-2 szavas üres, mondanivaló nélküli “beszélgetős” használata. * Ugyanazon tartalmú hozzászólás sorozatos, feltűnően gyakori ismétlése. * Apróhirdetés elhelyezése . * Rendszeresen olyan dolgok felküldése, mely hozzászólások a többi tag többségi véleménye alapján kimerítik a topicrombolás fogalmát * A szabályzat megkérdőjelezése * A fenti okok miatt kitörölt hozzászólás újbóli beírása. * Több néven a fórum szándékos rombolása. * Hamis információk szándékos terjesztése. * Bárminemű szándékos közösségromboló magatartás és provokáció. * Olyan hozzászólás felküldése, amely személyes adatvédelmi törvényeket sért, illetve más személyes adatait nyilvánosságra hozza * A nickneve és hozzászólásai alapján valaki olyan személynek vagy cégnek, vagy cég képviselőjének adja ki magát, ami nem felel meg a valóságnak * A moderátor többszöri felszólításának ismételten nem tesz eleget * Az oldalon a hivatalos nyelv a magyar, tehát idegen nyelvű bemásolt információt magyar nyelvű magyarázattal, rövid fordítással/összefoglalóval láss el. * Ne használj gügye nyelvezetet vagy érthetetlen, írásjelek nélküli mondatokat és csupa nagybetűket. Tanulj meg helyesen írni! * Ne ismételgesd a kérdésedet, főleg ne több topikban! * A moderálást hagyd a moderátorokra. Ne fenyegess más tagokat kizárással, retorzióval. Egyrészt ez kimeríti a személyeskedés fogalmát, másrészt ez nem a te dolgod. * A szabályzat nem ismerete, illetve el nem olvasása nem mentesít a be nem tartásának következménye alól, ezért kérjük olvasd végig a fenti szabályzatot figyelmesen!