HAZA SPORT Ha a komáromi röplabdacsapat szombaton nyer, szlovák bajnok lesz!

Ha a komáromi röplabdacsapat szombaton nyer, szlovák bajnok lesz!

416
hirdetés
A férfi Nike röplabda Extraliga a férfi röplabda-bajnokságban a csúcspontjához érkezik, méghozzá Komárom számára kedvező módon. A RIEKER UJS Komárno röplabdázói a szlovák bajnoki címért játszanak döntőt és a pozsonyi győzelem után 3:2-re átvették a vezetést a döntő sorozatban és mivel a sorozatot 4 győztes mérkőzésig játsszák, 2024.4.27-én szombaton 19:30-kor a komáromi sportcsarnokban eldőlhet az új szlovák bajnok!
Komáromnak már csak egy győzelem kell ahhoz, hogy szlovák bajnok legyen! A röplabdás Komárom számára ez lehet története legsikeresebb szezonja, his zen amellett, hogy egy lépésre vannak a bajnoki címtől, az idei szezonban a férfiak ezüstérmesek a Szlovák Kupából és a CEV Challenge Cup 2024-ben a legjobb 6 európai csapat között vannak. Nem szabad megfeledkeznünk a nők klubsikeréről sem, akik a klub történetében először harcolták ki a női extraligába való feljutást!
A FÉRFI DÖNTŐ 6. mérkőzése 2024.4.27-én, szombaton 19:30-kor kezdődik a komáromi Városi Sportcsarnokban! Szeretettel várnak mindenkit a komáromi sportcsarnokba, aki szeretne egy látványos és különleges napot látni a komáromi röplabda és sport számára! Minden a címvédésről szól!
Róbert Mihalička
hirdetés