HAZA KULTÚRA Mindig is szerettem a nőket

Mindig is szerettem a nőket

530
hirdetés

Lehet-e szerelmes egy hatvan éves férfi? Megtalálhatják-e az igazit az 50 fölötti nők? Van-e értelme partnert keresni két válás után, vagy miután kirepültek a gyerekek a családi fészekből? Miért jók a párkereső oldalak? Sok kérdést lehet a témáról felsorolni, de abban, gondolom, egyetért mindenki, az idősebb emberek is megérdemlik a megértést és a boldogságot, nekik is kijár egy társ, akivel egy hullámhosszon van.

Gútán is bemutatta legújabb könyvét @Párkeresőt Szomolai Tibor, május 7-én, a tájházban, ahova a Magyar Asszonyok Ligájának meghívására érkezett.

A történet főhőse hatvan éves üzletember, ugyan sikeres, mégsincs meg mindene, hiányzik az életéből egy társ, kétszer elvált, voltak barátnői, de a nagy Ő-t nem találja! Pedig neki társ kell, kap egy ötletet, ezért bejelentkezik egy internetes társkereső oldalra.

Lehet-e úgy könyvbemutatót tartani (és beszámolni róla), hogy ne spoilerezzünk? Biztosan, de nehéz, ezért nem írom le a könyv tartalmát, nem ez a cél, hanem hogy mindenki olvassa el saját maga Szomolai Tibor felvidéki író legújabb könyvét, amely felnőtteknek íródott. Mindig is szerettem a nőket – mondta a bemutatón a szerző, mint mondta egyre több a válás, és ez azt is jelenti, hogy egyre több az egyedül élő férfi és nő. Az ő szlogenje a párkeresésnél az volt: Keresem az én királynémat.

Őszintén megvallom, az első könyve – a Felvidéki Sága a kedvencem a szerzőtől, de ahogy megszoktuk az Alsószeliből származó, Rimaszombatban élő író olyan témákat feszeget, boncolgat, amely kiütheti a biztosítékot. A Párkereső is nyílt, őszinte, sokszor túl őszinte, és olyan témákat boncolgat, amit sokan nem mernének megtenni. Mondjuk úgy, a regény betekintés egy férfi életébe, amit kevesen vállalnának fel ilyen nyíltan, hiszen sokan szeretik megtartani az „előző életük” titkait. Tibor viszont nem titkolja őket.

Vadkerti Neszméri Csilla, dunataj.sk

hirdetés
Previous articleGál Tamás: Köszönjük a Komáromi Jókai Színház mindennemű támogatását!
Next articleMegyei pénzosztásra, majd európai parlamenti választásra felkészülni!