HAZA SPORT A komáromi Spartacus fiatal birkózói Trencsénben is bizonyítottak

A komáromi Spartacus fiatal birkózói Trencsénben is bizonyítottak

1123
hirdetés

56428A Trencsén Turnai Birkózó Klub rendezte meg a IX. Mlynek Ladislav nemzetközi ifjúsági szabadfogású birkózó emlékversenyt, melyre a Komáromi Spartacus Birkózó Klubot is meghívták. A versenyre szeptember 26-án Trencsénben került sor. A komáromiak színeiben Nagy Nikolasz (31 kg), Lakatos Imre (40 kg), Prezmeczký Gyula és Rafael Kevin (48 kg) léptek szőnyegre. A tehetséges birkózókat Csóka Krisztián, edző irányította.

A tornán három ország, 21 klub összesen mintegy 180 ifjú birkózója vett részt. A komáromi sportolók annak ellenére álltak tisztesen helyt Trencsénben, hogy ők kizárólag a kötöttfogású birkózó stílust művelik. Edzőjük maximálisan elégedett volt a fiúk teljesítményével, harcosságukkal és győzni akarásukkal, mindazonáltal az ellenfeleik sok esetben szabad fogásban tapasztaltabbak és technikailag fejlettebbek voltak. „Azért vagyunk srácok mellett, hogy ilyen helyzetekre is felkészítsük őket, s igazán jó birkózókat neveljünk a gyerekekből – mondta el Csóka Krisztián.

A spartacusosok végül egy első, két negyedik és egy ötödik hellyel tértek haza, ami a körülményeket tekintve valóban elismerésre méltó.

Eredmények:
– 31 kg – 1. hely – Nagy Nikolasz,
– 40 kg – 4. hely – Lakatos Imre,
– 48 kg – 4. hely – Prezmeczký Gyula
– 48 kg – 5. hely – Rafael Kevin

A csapatok felsorakozvaSpartakistákA győztes

JUDr. Kúr Károly, klubelnök

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleEmlékezni és emlékeztetni
Next articleCsaknem félig megtelt a bősi menekülttábor