HAZA SPORT Győzelemmel nyitottak az ördögök a rájátszásban

Győzelemmel nyitottak az ördögök a rájátszásban

263
hirdetés
BC KOMÁRNO – MBK BANÍK HANDLOVÁ 94:81 (26:21, 30:24, 19:13, 19:23)
Nézők: 450
Pontdobók – Komárom: Tate 24, Harvey 19, Nuhu 13 (10 lepattanó), Volárik 12, Gilbreath 11, Walker 8, Danielič 6, Páleník 1, Dolník a Halász obaja 0
Pontdobók – Nyitrabánya: Marrow 19, Johnson 17, Petráš 16, Balčiunas a Moffe obaja 8, Yarbrough 7, Láštic 4, Obert 2, Pipíška 0

A Komárom és Nyitrabánya közötti negyeddöntős mérkőzés volt az utolsó, ami még váratott magára az idei szezonban. A meccs első perceiben óvatos mérkőzés zajlott, a csapatok szokták egymás játékát, annak ellenére, hogy ebben a szezonban már négy alkalommal is összecsaptak. Az első negyed enyhe előnyt hozott a hazaiaknak, 26:21-re vezettek. A második negyedben a mérkőzés felpezsdült, a szurkolótáborok is egyre inkább buzdították kedvenceiket. A félidőben 56:45 volt az állás az „ördögök” javára. A játék harmadik része feszültséget hozott, de csak abban az értelemben, hogy a játékosok egyik oldalon sem tudtak pontot szerezni. Komárom tartotta kényelmesnek mondható előnyét, amelyet az utolsó negyed előtt még tovább növelt, 17 pontra emelve azt. Kemény kosárlabda mérkőzést láthattunk, de minden a szabályoknak megfelelően zajlott. Bár az utolsó játékrészt elveszítették a hazaiak, ez semmit sem változtatott azon a tényen, hogy összességében a mérkőzést 94:81-re megnyerték, ezzel megszerezve a vezetést a negyeddöntőben és élvezhették a sportcsarnokba látogató szurkolóik ovációját.

A rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzését az „ördögök” szerdán (2024.04.17) játszák Nyitrabánya pályáján.

Hazai mérkőzés ismét vasárnapra (2024.04.21) van tervezve, és újra 17:00-kor kezdődik a sportcsarnokban.

Ivan Djordjevič – vezetőedző

Kemény meccs volt, de mostantól minden egyes meccs ilyen lesz. Most 1:0 állásnál tartunka hozzáállásunkon semmit sem változtatunk, továbbra is keményen dolgozunk ugyanabban a ritmusban. Köszönet a szurkolóinknak a teltházért, nagyra értékeljük.

KOMÁROM

Dana Tate Jr.

Jó meccs volt, jó volt a védekezésünk, ami lehetővé tette, hogy a saját játékunkat játsszuk. Csapatként működtünk és összességében egy nagyon jó mérkőzés volt.

Ivan Djordjevič – vezetőedző

Kemény meccs volt, de mostantól minden egyes meccs ilyen lesz. Most 1:0 állásnál tartunka hozzáállásunkon semmit sem változtatunk, továbbra is keményen dolgozunk ugyanabban a ritmusban. Köszönet a szurkolóinknak a teltházért, nagyra értékeljük.

NYITRABÁNYA

Jemaine Marrow

Keményebben kell játszanunk és jobban védekeznünk. Biztosan változtatunk néhány dolgot a következő mérkőzésre, a sorozat még nem ért véget.

Nenad Milošević – vezetőedző

Gratulálok Komáromnak a győzelemhez, az állás 1:0. A hazaiak erőteljesebben játszottak, több energiát fektettek bele. Tovább harcolunk.

Mgr. Mikuláš Keszan

fotó: Konczer András

hirdetés
Previous articleFelújítják a járdákat Komáromban, a Komenský utca egy szakaszán
Next articleNemzetközileg elismert filmekkel emlékezik a közmédia a holokauszt magyarországi áldozataira