HAZA BULVÁR Tom Hanks megint bebizonyította, hogy ő a legjobb fej a világon

Tom Hanks megint bebizonyította, hogy ő a legjobb fej a világon

700
hirdetés

Ha velünk történt volna meg, ami ezzel a szerencsés taxisofőrrel, nem is hinnénk el. Hogy elfuvarozta Tom Hanks-et, az csak egy dolog, de itt kezdődnek a csavarok.

„Egy nap a Park Avenue-n mentem a kocsimmal, egy ipse leintett, szóval lehúzódtam és megkérdeztem, merre megy” – mesélte Manny, a taxisofőr a Humans of New York facebook-oldalán. „Mondta, hogy a 74. utcába, ezért sajnos vissza kellett utasítanom: a műszakom hamarosan véget ért, és ez a helyszín túl messze volt. Erre azt felelete: azért kösz, és elsétált. De ahogy ott ültem, a lelkiismeretem meggyőzött: visszahívtam a kocsihoz, és ő beült. A sapkáját mélyen belehúzta a szemébe, így az arcát nem nagyon láttam, de a hangja valahogy ismerősen csengett. Aztán egy piros lámpánál ránéztem, és elkiabáltam magam: Wiiilsoooon!” Megvan, mire utalt a sofőr?
Igen, ő volt: Tom Hanks! „Nagyon elkezdett nevetni. Rajtam ferraris sapka és póló volt, így egész úton Mr. Ferrarinak hívott. Hamarosan megérkeztünk oda, ahova menni akart, lőttünk egy közös fotót, aztán kiszállt és elment” De ez még semmi. „A következő néhány hétben egymás után olyan emberek szálltak a taximba, akik ismerték őt; akik vele dolgoztak. Minden alkalommal mondtam nekik: adják át Mr. Ferrari üdvözletét Tom Hanks-nek. Egy nap aztán üzenetet kaptam egyikőjüktől, miszerint Mr. Hanks meg szeretne hívni a Broadway-ra egy műsorára.”
tom_Hanks_L_C
„A párommal el is mentünk, még a backstage-be is, sőt, Tom Hanks öltözőjébe is beengedtek. Ott vártunk rá, aztán besétált és elkiáltotta magát: Mr. Ferrari! El tudjátok ezt hinni? És a legdurvábbat még nem is mondtam: a show címe Lucky Guy volt. (magyarul: szerencsés fickó) Ez mennyire őrültség? Hiszen én voltam az: a szerencsés fickó.” Manny-t ezek után még az NBC csatorna Today show-jába is meghívták, ahol újra találkozott azokkal a hírességekkel, akiket fuvarozott.
Forrás: The Hollywood Reporter
hirdetés
Previous articleSzenzációs leletek kerültek elő
Next articleAz idén már nem módosul a szlovák állampolgársági törvény