HAZA SPORT Sporttörténelmi hét az M4 Sporton

Sporttörténelmi hét az M4 Sporton

689
hirdetés

A héten sporttörténelmi események sorára készülhetnek az M4 Sport és az m4sport.hu nézői. Több olyan közvetítés is lesz Magyarország legnézettebb sportcsatornáján, ami életre szóló élményt és felejthetetlen közös pillanatot ígér a szurkolóknak. Végigkísérhetik a magyar labdarúgó-válogatott kvalifikációját a jövő évi Európa-bajnokságra, első alkalommal követhetik a Forma–1-es Las Vegas-i Nagydíjat és a hét közepén a magyar női kézilabda legnagyobb rangadóján is szurkolhatnak.

Szerda: az év kézilabda-rangadója

Szerdán 19 órától kezdődik az év legjobban várt mérkőzése a női kézilabda K&H Ligában. Az FTC-Rail Cargo Hungária fogadja a listavezető Győri Audi ETO KC-t. Mindkét együttes hibátlan eddig a szezonban és a találkozó már most hatással lehet a bajnoki címre. Garantált, hogy a csúcsteljesítmények mellett, Európa egyik legnagyobb kézilabda rangadóján a feszültségből sem lesz hiány. A mérkőzést felvezető stúdióműsor már 18:30-tól elkezdődik az M4 Sporton Berkesi Judit vezetésével. A találkozó kommentátora Varga Ákos lesz.

Csütörtök és vasárnap: sorsdöntő összecsapások

Két jelentős mérkőzés vár a magyar labdarúgó-válogatottra. Marco Rossi együttesének a két találkozó során egy pontot is elég szereznie ahhoz, hogy kvalifikálja magát a jövő évi németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Az egy pont megszerzése azonban a minimális cél, hiszen egy győzelem esetén biztosan csoportelsőként jutna ki a csapat a kontinenstornára. Csütörtökön 17 órától kezdődik a Bulgária elleni mérkőzés felvezetése Petrovics-Mérei Andreával. Vasárnap várhatóan fieszta hangulatra készülhetnek a szurkolók a Montenegró elleni találkozón. A teltházas Puskás Arénából egy órával a találkozó előtt, 14 órakor indul a felvezető műsor Petrovics-Mérei Andreával és Molnár Mátyással. Mindkét találkozót élőben közvetíti a közmédia sportcsatornája mellett a Kossuth Rádió és az m4sport.hu is.

Sporttörténelmi futam 

A Forma–1 szerelmesei sporttörténelmi hétvégére készülhetnek, debütál az évek óta rendkívüli figyelemmel kísért Las Vegas-i Nagydíj. Már péntek reggel elindul a közvetítés-sorozat. 5:30-tól élőben követhetik az első szabadedzést, majd 9 órától a másodikat. Szombaton szintén 9 órakor kezdődik az időmérő edzés, de a nézőket már 8:30-tól várja az M4 Sporton Székely Dávid műsorvezető és a csatorna szakértői, Wéber Gábor és Nagy Dániel. Vasárnap sem kell túl korán kelni a futam kedvéért. Ugyan a Pilótaparádét már 6 órától közvetíti a csatorna, de a futam rajtja 7 órakor lesz. A teljes nagydíj hétvégét a helyszínen tölti a csatorna riportere, Ujvári Máté, aki helyszíni exkluzív riportokat, interjúkat készít és egyedülálló módon nyújt betekintést az év legjobban várt hétvégéjéről az Instagram oldalán és a Boxutca felületein is.

DMSZ

hirdetés