HAZA vélemény Nyílt levél Komárom polgármesteréhez

Nyílt levél Komárom polgármesteréhez

842
hirdetés

Kedves Stubendek László!

Morovič LajosNegyvenéves barátságunk feljogosít ara, hogy a későbbiekben Lacinak szólítsalak anélkül, hogy esetleg pozíciódban megsértselek. Nem titkolom, hogy két választáson át lelkesen – és nem későbbi jutalomért – támogattalak, ám megmondtam azt is, ha úgy látom, hogy hibát követsz el, arra figyelmezetlek. És szerintem most itt van az ideje!

Tudom, rettentően szoros a költségvetés, nincs pénz a kátyúzásra, fejlesztésre és Damoklész kardjaként a város fölött ott lóg a KOMVaK ügye. Ennek ellenére arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy lépni kell, még ha az kiadással is jár!

Miután a Králiktv jóvoltából végig követhettem az önkormányzati üléseket, rádöbbentem arra, hogy a korábbi polgármesterek sem vették észre, hogy lépni kell! Mégiscsak lehetetlen dolog, hogy egy városi önkormányzati ülés előkészülete ilyen felületes legyen. Őszintén valld be, hogy az alapvető dologról megfeledkeztél, s ezért még azt hiszem, hogy idejében tudlak figyelmeztetni. Csütörtökön folytatódik az önkormányzati ülés. Arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy addig szerezzetek be egy „kazacsokot”. Ez egy szép, hátraköthető, fehér és kellően szakításbíró köpeny, amellyel az elmeháborodottakat, fóbiásokat még őrjöngésük előtt ki lehetne vezettetni a teremből.

Te, nagyvonalúan megengedted, hogy egy magát Egon Ervin Kischnek (száguldó riporter) vélő „elmeháborodott” (akinek fülén, száján, hasán és heréjén is kamera, fényképezőgép, diktafon lóg, de a szlovák szórend alapjait sem ismeri), úgy megzavarja a közgyűlést, úgy ócsárolja a képviselőket, ami már nem csak a becsületsértéssel határos, hanem bárkit feljogosít néhány kemény, agyat helyrerázó pofonra, amit ez a szájtépéssel és áfa-csalással küszködő bohóc Jókai városában kiérdemelt. Nem szólva arról, ahogy a magyar képviselőkről nyilatkozott. Am Block.

Na, erre kell a kényszerzubbony, amelyet én a helyedben kiakasztanék a közgyűléseken a falra, hogy mindig kéznél legyen. Ja, persze nem árt néhány markos ápoló is, mert a képviselők között is tudnék pszichiátriai vizsgálatra kiérdemesülteket találni.

Érdeklődve várom az ülés folytatását. Barátod

Morovič Lajos

hirdetés
Previous articleFontos környezetvédelmi beruházások városunkban
Next articleSajtótájékoztatót tartott ma a komáromi Most-Híd képviselői klubja