HAZA SPORT Nagyszerűen sikerült a Mini Open for Kids 2023 döntő tornája!

Nagyszerűen sikerült a Mini Open for Kids 2023 döntő tornája!

624
hirdetés
2023 június 8-án olyan egyedülálló rendezvénynek lehettünk szemtanúi a komáromi Városi sportcsarnokban, melynek messze nincs párja! A VK Spartak UJS Komárno röplabda klub idén már 5.alkalommal rendezte meg az alapiskolás korú gyermekek döntő röplabda tornáját Mini Open for Kids 2023 (MOK) néven, melyen a komáromi és környékbeli iskolák vettek részt. Reggeltől késő délutánig versenyeztek a gyermekek, akik igazán élvezték az egész napos röplabdázást! Ezen a különleges eseményen résztvevő iskolákat,  a 2022/2023-as iskolaév alapszakaszában elért helyezéseknek megfelelően arany, ezüst és bronz csoportba soroltunk három kategóriában – MINI, MIDI lányok, MIDI fiúk. Az újonnan induló „OPEN” kate góriában azok az iskolák kaptak helyet, akik hosszú távon nem vettek részt a versenysorozatban, viszont szerették volna átélni a döntő torna pillanatait.
A torna fantasztikusra sikerült, az elért számok magukért beszélnek! A 2023-as MOK döntő tornáján 16 iskolából 42 csapat vett részt, akik öt pályán versenyeztek és összesen 78 mérkőzést játszottak le egy nap alatt! A tornán rekordszámú 245 gyermek röplabdázott és ünnepelte a mozgás örömét!
Az esemény a komáromi VK Spartak UJS Komárno röplabda klub által került megrendezésre, amely nem valósulhatott volna meg a Nemocnica AGEL Komárno nélkül, akiknek ezúton is köszönjük a támogatást, továbbá Komárom városà ¡nak, a Harsányi Foundation -nek, a Rieker Slovakia, spol. s.r.o. valamint a Belatti, s.r.o. és a Coviani -nak a támogatást. Minden partnernek megmutattuk, hogy az utánpótlásba megéri fektetni és a gyermekek hamisítatlan öröme nem ismer határokat. És bár trófea csak a legjobbaknak járt, mindannyian nyertesként távoztatok! Pontosan erre a pillanatra helyezte a hangsúlyt klubunk, hiszen minden résztvevő éremmel távozott a döntő tornáról!
Köszönjük, jövőre találkozunk újra!
Róbert Mihalička
hirdetés
Previous articleElkezdődött az Alternatíva független színházi seregszemle Komáromban
Next articleBeszámoló a XXI. Kárpát-medencei Magyar Iskolatalálkozóról