HAZA Egyéb Komáromban tartja az MKP a központi emlékestet az aradi vértanúk tiszteletére

Komáromban tartja az MKP a központi emlékestet az aradi vértanúk tiszteletére

1016
hirdetés

A Magyar Közösség Pártja tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt az aradi vértanúk napja alkalmából rendezett megemlékezésre Komáromba. A központi megemlékezést október 4-én a Városi Művelődési Központban 17.00 órai kezdettel tartják. A jelenlevőket köszönti és beszédet mond Berényi József, az MKP elnöke. Az emlékesten fellépnek a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor fiataljai.

A Virtuózok a világ első komolyzenei tehetségkutatója, amely 2014 őszétől karácsonyig futott az M1-en. A műsorsorozat soha nem látott nézettséget hozott a saját kategóriájában. Az itt felfedezett fiatal tehetségek népszerűsége és országos ismertsége kiemelkedő. A műsor befejezése óta számtalan felkérést kaptak. Színvonalas rendezvényeken, koncerteken, kiemelt eseményeken szerepelnek, mindenhol zajos sikerrel. Méltón képviselik a műsor fő üzenetét: a tehetség szorgalommal, kitartással, elhivatottsággal párosulva megkérdőjelezhetetlen értéket teremt.
A fiatal tehetségek az alkalomhoz méltó programmal mutatkoznak be.

Belépőjegy: 1,- euró
Információ és jegyrendelés:
• Hutter Mária járási titkár, Magyar Közösség Pártja – Komáromi Járási Iroda, Tiszti Pavilon, Komárom, mobil: +421905547433, e-mail: komarom@mkp.sk

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleHaltrich Györgyi falikárpitjai a Csemadok Galériában
Next articleDél-Komárom: Új betelepülő az ipari parkban