HAZA Egyéb Új kezelője lesz januártól a katolikus temetőnek Komáromban

Új kezelője lesz januártól a katolikus temetőnek Komáromban

679
hirdetés
Ezúton tájékoztatjuk a lakosokat, hogy január 3-tól új kezelője lesz a komáromi katolikus temetőnek. A katolikus egyház, a terület tulajdonosa az elmúlt 20 évben a JUDr. Alexander Földeshez tartozó Cintoríny Komárno kft-re bízta a temető gondozását, melynek a szerződése az év végén jár le.
Az új évtől SOMNIA centrum no. veszi át a kezelést. A távozó kezelővel több vitás kérdése is akadt az egyháznak, ezért előfordulhatnak kellemetlenségek, ami miatt a hozzátartozók türelmét kérik. A temető új kezelői igyekeznek mihamarabb rendezni a körülményeket és a temetőn belüli állapotokat is fokozatosan javítani szeretnék. A temetőn belüli elérhetőséget is igyekeznek mihamarabb biztosítani, de a korábbi szolgáltató távozása miatt előfordulhat fennakadás.
Az esetleges kérdéseikkel az új kezelőhöz fordulhatnak munkaidőben: Denisa Kajanová 0915 545 040
A többi temető kezelője változatlan, a református, az evangélikus és a zsidó temetők ugyancsak az egyházak tulajdonában van, a kezelőjük a Ryšavý Boldizsár. Az őrsújfalui, gadóci, kavai és cserháti temetők az önkormányzathoz tartoznak és ezekről a temetőkről Komárom város gondoskodik.
Forrás: Komárom Város facebook oldala
hirdetés
Previous articleHiánypótló meseoperettel a jó és a rossz örökös harcáról
Next articleTaraba: Nem lesz nemzeti park a Duna mentén