Kezdőlap SPORT Jól kezdték az Őszi szezont

Jól kezdték az Őszi szezont

412
MEGOSZTÁS
Szeptember utolsó hétvégéjén több autóval indult útnak a Seishin karate Klub különítménye Magyarországra Répcelakra a már szokásos  VII.Rakurai kupa nevű versenyesre amin több mint 200 induló volt.
Seishin Karate Klubbot 7 fő, a Satori karate klubbot pedig 2fő képviselte. Őket pedig 2 edző Hupian Kristína, és Cserepes Zoltán és két bíró Markovics János, és Trencik Nikolas kísérte.  A küzdelemket Menző Márk (Satori karate klub) kezdte. Első bunyót simán nyerte wazarival majd a második bunyóban hosszabbításban kapott ki. Kiss Ádám (Keszegfalva) szépen betartotta az edzői utasításokat,sajnos mindkét küzdelmében erősebb és rutinosabb volt az ellenfele így nem sikerült győznie de szépen helyt állt. Molnár Dominik (Keszegfalva) első küzdelmét ipponnal nyerte,második küzdelmében egy hajszállal kapott ki de mivel a csoportjában közbeverés volt,így több ponttal Ő tudott felállni a dobogó felső fokára. Sárai Csongor (Keszegfalva) és Rakus Ján (Keszegfalva) egy csoportba kerültek. Mindketten első bunyójukat wazarival illetve Csongor ipponnal,tehát két pontal nyerte meg. Második küzdelmüket egymás ellen vívták ahol Csongor hosszabbításban tudott győzni fejrúgással. Oláh Ákos (Ekecs) első küzdelmét nagyon szépen nyerte meg,második küzdelemben egy ponttal maradt csak alul,így a dobgo második fokára állhatott. Zezula Filip( Ekecs) első küzdelmében egy erősebb ellenféltől kapott ki második küzdelembe viszont annál szebben tudott győzni 6:1re. Lányoknál Menző Rebeka (Satori karate klub) első küzdelmét elveszítette de a másodikban egy jóval nehezebb és erősebb lányt vert meg,akit kétszer is leütött gyomorra. Oláh Lilla( Ekecs) első küzdelmében egy kék öves lányt vert meg 5 pontos különbséggel a második bunyóban pedig egy lányt aki 5 évet Kick-boxolt 6:0-ra tudott megverni. 
A verseny nagyon jól sikerült mindenki kihozta magából a maximumot és szépen helyt álltak. Jó lehetőség volt ez a gyakorlásra hiszen október 12.-én már a következő megmérettetés vár a Seishin karate klub növendékeire a Kovács Kata Zsófia emlékverseny Dunaszerdahelyen. 
Mindenkinek még egyszer szívből gratulálunk. 
Eredmények: 1.helyezettek: Sárai Csongor, Molnár Dominik (Keszegfalva) és Oláh Lilla (Ekecs)
2.helyezettek: Rakus Ján( Keszegfalva),Menző Márk (Satori K.K Vásárút), Oláh Ákos ( Ekecs)
3.helyezettek: Kiss Ádám (Keszegfalva), Menző Rebeka (Satori K.K Vásárút), Zezula Filip (Ekecs)
 
 
Sensei Markovics János 4.dan
hirdetés