HAZA SJG Így telt az első negyedév a Selye Gimi környezetvédelmi csapata számára

Így telt az első negyedév a Selye Gimi környezetvédelmi csapata számára

644
hirdetés

A Selye János Gimnázium pár lelkes diákja már a múlt tanévben megkezdte munkásságát az iskola szépítése és fenntarthatósága jegyében. Terveink vannak az idei tanévre is, amelyből pár már meg is valósult.


Amíg kedvező volt az időjárás, virághagymákat és évelő növényeket ültettünk az iskola előkertjében. Emellett folyamatosan zajlik a használt elemek, fogkefék és a visszaváltható palackok gyűjtése, ez utóbbit kéthetente más-más osztály diákjai szedik össze az iskola területén.
Novemberben másodszor került megrendezésre a könyv- és ruhabörze, ami a tavalyi évhez hasonlóan önkéntes alapon működött. Először összegyűjtöttük a cserére szánt ruhákat és könyveket, a következő héten pedig kedvükre válogathattak a választékból az érdeklődők.
Mindenki annyi darabot vihetett el, amennyit ő maga hozott. Aki nem járult hozzá a börzéhez saját készletével, de szeretett volna választani a kínálatból, az egy szimbolikus összeg ellenében megtehette.
Az ÖkoSokk csapatának számos további ötlete van, ami megvalósításra vár. Reméljük, egyre láthatóbbá válik majd virágzó tevékenységünk.

Keserű Orsolya, II.A

hirdetés
Previous articleSzombaton nyit a korcsolyapálya
Next articleÖrömteli hangulatban, Bajcson tartották a Szövetség Komáromi Járási Konferenciáját