HAZA RÉGIÓ Szombaton nyit a korcsolyapálya

Szombaton nyit a korcsolyapálya

1508
hirdetés

December 3-án, szombaton délelőtt 10 órakor nyit a komáromi korcsolyapálya az Erzsébet-szigeten. Előreláthatólag január közepéig minden nap ( néhány ünnepnapot kivéve) üzemel, majd az időjárás függvényében hosszabbítanak a nyitvatartáson.

A korcsolyapályát üzemeltető Comorra Servisnek is igazodni kellett az energiaárakhoz és az enyhébb téli időjáráshoz, ezért tervezett egy intenzívebb másfél hónapot. Az elmúlt hónapokban karbantartási munkákat is végeztek, a jég felületét egy újabb gép tartja karban.

A belépők ára ugyancsak igazodott a jelentősen emelkedő energiaárakhoz, de még így is a térség egyik legolcsóbb korcsolyázási lehetőségét kínálja az Erzsébet-szigeteken található hangulatos jégpálya. 10 belépős bérletek formájában előnyösebben lehet a pályára belépni, de a gyerekek 15 éves korig és az iskolákból érkező csoportok is jelentős kedvezményt kapnak. Korcsolya kölcsönzésére is van széles lehetőség, több pár új korcsolyával bővült a kínálat. Az ott található büfé is bővebb kínálattal várja a kikapcsolódni vágyókat. Több jégkorongozó csapat bérli a pályát meghatározott időszakokban, de a legkedveltebb idősávok az egyéni korcsolyázóké.

Bővebb információ a nyitva tartásról és a belépőkről: https://www.comorraservis.sk/hu/varosi-vagyon/mujegpalya/

K.V.

hirdetés
Previous articleMegkezdi a 14. nyugdíjak kifizetését a Szociális Biztosító
Next articleÍgy telt az első negyedév a Selye Gimi környezetvédelmi csapata számára