HAZA HÍR-MIX Felébredt a kómából Michael Schumacher és kommunikál a családtagokkal !!!

Felébredt a kómából Michael Schumacher és kommunikál a családtagokkal !!!

1062
hirdetés

Elhagyta a grenoble-i kórházat a hétszeres Forma-1 bajnok, Michael Schumacher – írta több forrás is a Twitter közösségi portálon.

schA bajnok már nincs kómában, hosszú rehabilitációs folyamat áll előtte – írta Karin Giannone, a BBC újságírója, valamint a Fox News hivatalos Twitter-csatornája Schumacher ügynökére hivatkozva, amit immár az Eurosport oldala is megerősített.

A témában mindig jól értesül bild.de szerint Schumacher már hangokat hall, és reagál az érintésre, amit ráadásul a menedzser Sabine Kehm néhány perccel ezelőtt hivatalos bejelentése alapján írtak. A hivatalos nyilatkozat így szól:

„Michael elhagyta a Grenoble-i kórházat, hogy elkezdje a hosszú ideig tartó rehabilitációját. Ő már nincs kómában.
Családja szeretne kifejezetten köszönetet mondani mindazoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak és terapeutáknak, akik kiváló munkát végeztek az elmúlt hónapokban.
A család szeretne újfent köszönetet mondani mindazoknak az embereknek, akik Michaelt erősítették jó kívánságaikkal.
Kérjük szíves megértésüket, hogy a rehabilitációs folyamat további részét egyelőre nem osztjuk meg a nyilvánosság számára.”

A bild információi szerint Schumacher immár valóban képes kommunikálni a környezettel, különösen feleségével Corinnával és gyermekeivel!

A Forma-1 hétszeres világbajnoka tavaly december 29-én síelés közben szenvedett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban. Az ex-pilótát heteken keresztül mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléből.

Április elején állt be látható javulás az állapotában.

Sport24/hir24

fotó: wikipedia

hirdetés
Previous articleLetette a köztársasági elnöki esküt Andrej Kiska
Next articleKeszegfalván leégett egy családi ház – hogyan lehet segíteni?