HAZA HÍR-MIX Keszegfalván leégett egy családi ház – hogyan lehet segíteni?

Keszegfalván leégett egy családi ház – hogyan lehet segíteni?

2966
hirdetés

IMG_83792014. június 13-án teljesen leégett a kétgyermekes Kosztolányi család háza. A ruházaton kívül, melyet magukon viseltek semmilyük nem maradt. A szülőkhöz kellet költözniük. A község azonnali segítő kezet nyújtott, és még aznap nyilvános jótékonysági gyűjtést hirdetett, mely 2 napig tartott. Ez által kérte a falu lakosait, hogy segítsenek a bajba jutott családnak akár anyagi akár tárgyi adománnyal.

         Említésre méltó, hogy mennyi ember kapcsolódott be a gyűjtésbe, és azonnal reagáltak a felhívásra. A Községi Hivatalban kijelölt helyre ruházatot, cipőt, elektronikai cikket, és mindent ami egy háztartásban szükséges, valamint anyagi támogatást hoztak, hogy ezáltal segítséget nyújtsanak a családnak az újrakezdéshez.

         Nagyon sokan bekapcsolódtak, és még többen is szeretnének adakozni, ezért a Kosztolányi család számára lett nyitva bankszámla, melynek számlaszáma:

5058541654/0900

IBAN SK 9209000000005058541654

 

Keszegfalva Község és a Kosztolányi család ezúton köszöni minden jóindulatú lakosnak, hogy segítő kezet nyújtottak a családnak a szerencsétlenségben.

 

K Ö S Z Ö N J Ü K !

IMG_8356 IMG_8369

fotók: Erik L.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hirdetés
Previous articleFelébredt a kómából Michael Schumacher és kommunikál a családtagokkal !!!
Next articleEmléknap – Hatalmas tömeg előtt játszott az Omega és a Scorpions