HAZA Egyéb Berecz Gyula születésének 120. évfordulójára emlékezik évzáró közgyűlésén a Jókai Egyesület

Berecz Gyula születésének 120. évfordulójára emlékezik évzáró közgyűlésén a Jókai Egyesület

733
hirdetés

A Jókai Közművelődési és Múzeum Egyesület Elnöksége január 14-én, szerdán 16.30 órai kezdettel a Kultúrpalota dísztermében rendezi meg évzáró közgyűlését, melyen Berecz Gyula, Komáromban született szobrászművész születésének 120. évfordulójára is megemlékeznek. Az ünnepi műsorban közreműködik Nagy Ferenc versmondó és Szabó Csekei Tímea, a Duna Menti Múzeum művészettörténésze.

„Évzáró közgyűlésünkön bejelentéssel is készülünk: a 2015-ös évet Jókai Emlékévnek hirdetjük meg, a nagy magyar mesemondó születésének 190. évfordulója tiszteletére. Ehhez kapcsolódva február 21-én a Jókai-díj átadására is egy komolyabb műsorral készülünk” – árulta el Keszegh Margit, a Jókai Egyesület elnöke, akitől megtudtuk azt is, hogy az egyesület számára az idei év újabb évfordulókat tartogat. „Az idén lenne 90 éves Szénássy Zoltán, örökös tiszteletbeli elnökünk, s szeptemberben lesz 15 éve, hogy az egyesület újra tevékeny” – mondta el.
Az évzáró közgyűlésen Keszegh Margit elnöki beszámolót tart, ismerteti a 2015. évi munkatervet, valamint megválasztják az egyes munkabizottságokat.
Meghívó az Eseménynaptárunkban érhető el<<.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleA polgármester újévi köszöntője
Next articleMeghívó floorball tornára