HAZA RÉGIÓ Az AGELLAB a nekik szentelt hónap alkalmából egy speciális vizsgálati csomaggal kedveskedik...

Az AGELLAB a nekik szentelt hónap alkalmából egy speciális vizsgálati csomaggal kedveskedik a nőknek

474
hirdetés

Március hónapot az AGELLAB a nők egészségéről való gondoskodásnak szenteli. Ebből az alkalomból kedvezményes áron egy speciális preventív egészségmegőrző csomaggal kedveskedik nekik, melynek köszönhetően felmérhetik egészségi állapotukat, de odaajándékozhatják szerettüknek is.

A nők hétköznapjaink szuperhősei. Építik a karrierjüket, miközben gondoskodnak a családról és a háztartásról, ám saját magukra eközben kevés idejük marad. Viszont a szuperhősöknek is törődniük kell az egészségükkel. Találjanak tehát időt márciusban magukra és vegyenek részt egy laboratóriumi vizsgálaton, mely felméri általános egészségi állapotukat.

„Az AGELLAB nőknek szánt komplex kivizsgálására a harmincadik életévüket betöltött nőket várják, akik szeretnének átfogó képet kapni egészségi állapotukról. A vér-, vizelet- és székletvizsgálat alapján sok olyan tényezőt feltárhatunk, melyek a későbbiek során befolyásolják a keringési rendszer, a vese, a máj, a pajzsmirigy működését és a csontrendszer állapotát“ – tájékoztatott az AGELLAB igazgatója, Elena Gaboňová mérnök.

A vizsgálat során vérképet készítenek, megvizsgálják a hasnyálmirigy, a vese, a máj állapotát, a vércukor- és zsírszintet, valamint a pajzsmirigy hormontermelését. Vizsgálják továbbá, hogy a széklet nem tartalmaz-e vért, a csontok metabolizmusát és hogy nincs-e rejtett gyulladás a szervezetben. Sok betegség a túlzott stressz következtében alakul ki, mások a kor előrehaladtának vagy az életmódnak a következményei.

Már rég tudjuk, hogy a férfiak és a nők között ezen a téren is eltérések vannak. A kutatások bizonyították, hogy a nemi hovatartozás nemcsak azt befolyásolja, milyen betegségek alakulnak, ki, hanem azt is, hogy milyen formában. A nők számára sok betegség kialakulása ellen védettséget nyújt az ösztorogén hormon, aminek következtében a nőknél a szív- és érrendszeri betegségek gyakran csak a menopauzát követően jelentkeznek. A nők szervezetére lényeges hatással van a terhesség is, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni a megfelelő ásványianyag-bevitelt sem.

„A kor előrehaladtával a nőknél gyakrabban lépnek fel szív- és érrendszeri betegségek, cukorbaj, nőgyógyászati problémák és daganatos betegségek. Mindezek esetében rendkívül fontos a megelőzés és a betegség időben történő felismerése, mely lényegesen meghatározza a gyógyulás esélyeit és lehetővé teszi a kíméletesebb gyógykezelés alkalmazását, ami érezhetően befolyásolja a nők további életminőségét“ – fejezte be Gaboňová.

Amennyiben híve a nem hagyományos ajándékoknak, akkor nem csak a nemzetközi nőnapra szólóan ad értékes ajándékot partnernőjének, nővérének vagy édesanyjának, ha a „Zdravie ženy“ elnevezésű speciális laboratóriumi kivizsgálás lehetőségével lepi meg őt, mely március végéig kedvezményes áron, 56 euróért elérhető az AGELLAB-nál.

agel, (N.Zs.)

hirdetés