HAZA VÁLASZTÁSOK A Szövetséget nem az veri szét, aki bejön, hanem az, aki elhagyja!

A Szövetséget nem az veri szét, aki bejön, hanem az, aki elhagyja!

436
hirdetés

Április 27-én Komáromban ülésezett a Magyar Konzervatív Platform (MKP) Komáromi Járási Elnöksége, amelyen előzetesen a járás helyi szervezeteivel egyeztetve egyhangúlag a következő határozatokat fogadta el:

  1. Járásunk jelöltjei a Szövetség parlamenti jelöltlistájára abc sorrendben a helyi szervezetektől és az elnökségtől beérkezett javaslatok alapján: Ágh László, Becse Norbert, Domin István, Gyarmati Tihamér, Iván Tamás, Kiss Márton, Králik Róbert, Nyul Gábor, Viola Miklós.
  2. Egy helyet fenntartunk olyan személy számára a Komáromi járásból, aki nem a pártunk tagja, de a nemzeti konzervatív vonalat képviseli. Ez irányban még zajlanak a megbeszélések.
  3. Komárom, mint a 2. legnagyobb magyarok lakta járás a mai Szövetségnél szélesebb magyar egység megteremtése érdekében a járási kvótánkból egy parlamenti képviselőjelölti helyet fenntart Gyimesi György parlamenti képviselő számára, mint jelölt.
  4. A Komáromi járás elnöksége sajnálattal figyeli a Magyar Fórum közösségünket megosztani próbáló tevékenységét, és lesújtó a számunkra, hogy az egységes magyar érdekeket képviselő Szövetség helyett a szlovák mikropártokat választotta. Járásunk, ahogyan eddig is hangsúlyozta, továbbra is azt szorgalmazza, hogy a magyar Szövetség parlamenti listáján mindenki kapjon helyet, aki azon indulni akar, legyen az nemzeti-konzervatív vagy neoliberális gondolkodású politikus. Legyen szó Gyimesi Györgyről, Simon Zsoltról, Rigó Konrádról, vagy akár az elődpártok volt vezető politikusairól. Ahogyan az MKP Platform számára is vannak olyan személyek, akik véleményével nem minden kérdésben értünk egyet, de tudomásul vesszük és elfogadjuk, hogy rajta lesznek a listán, a magyarság érdekében ilyen magatartást tartanánk szűkségszerűnek a Híd Platform részéről is. Járásunkban a platformunk több esetben is megmutatta, hogy fejet hajtottunk, és kompromisszumkészek vagyunk: Naszvad város polgármesteri jelöltségét átengedtük, a megyei jelölti helyekből is egy helyet átadtunk. A Szövetséget nem az veri szét, aki bejön, hanem az,aki elhagyja!

MKP platform

hirdetés
Previous articleČaputová Ukrajnában: A háborúhoz való viszonyulásom nem politikai, hanem emberi
Next articleEgy erősen ittas nő Keszegfalvánál nem vette észre az úttesten álló utánfutós furgont és belehajtott