HAZA HÍR-MIX Tóth Tibor válasza az MKP nyílt levelére

Tóth Tibor válasza az MKP nyílt levelére

1020
hirdetés

 

Tisztelt Elnök Úr!

Kedves komáromi MKP tagok!

A Dunatáj internetes felületén megjelent levelükre válaszolva, először is engedjék meg, hogy sajnálatomat fejezzem ki a bumm.sk-n megjelent félerértett cím miatt. Ahogy az az említett portálon már kiigazításra került, de még egyszer elmondanám, hogy a címet a szerkesztőség adta utólag, a cikk minden soráért viszont vállalom a felelősséget.

A másik Önök által kifogásolt megjegyzéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy sok más komáromi polgárhoz hasonlóan valóban nem voltam tisztában azzal, hogy a jelenlegi városi testületben csupán egy MKP-s képviselő van, Knirs Imre személyében. A város weboldalán ugyanis másféle információkat kaphat az érdeklődő, csakhogy egy hírcsatornát említsek a sok közül.

Ha az információhiányból adódó tájékozatlanságom rontotta volna az Önök hírnevét, sajnálom. Az álláspontomon ezen kívül nincs mit változtatnom.

Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy eme félreértés még nem szolgáltat okot arra, hogy megkérdőjelezzék szakmai szándékomat, a színházhoz való viszonyomat, társadalmi hovatartozásomat. Az ilyen jellegű vádaskodásokat visszautasítom.

További munkájukhoz kívánok sok erőt és kitartást!

 

Üdvözlettel:

Tóth Tibor

A Komáromi Jókai Színház igazgatója

hirdetés
Previous articleFreestyle jégkoris csapat komáromban
Next articleDr. Viola Miklós írása a gútai iskolákról