HAZA BULVÁR Puzsér feladta, bocsánatot kér Hajdútól

Puzsér feladta, bocsánatot kér Hajdútól

772
hirdetés

Puzser-Robert(1)A kritikus belefáradt a véget nem érő pereskedésbe, ezért békejobbot nyújtott a műsorvezetőnek. Egy feltétele azért van…

Puzsér Róbert eddig bátran ment szembe Hajdú Péterrel, az újabb és újabb bírósági tárgyalások azonban megváltoztatták gondolkodását. Habár továbbra sincs jobb véleménnyel a Frizbi műsorvezetőjéről, megígérte, hogy többé sem szóban, sem írásban nem említi a nevét.

„Nem a médiafelhajtás és nem személyes ellenszenv miatt vettem fel a kesztyűt, amit Hajdú a magyar társadalom arcába okádott, hanem azért, hogy jelezzem: van egy civilizációs minimum, amit nem szabad átlépni. Megtettem. Beleálltam. A perek se zavarnak különösebben, de nem akarok élethosszig ennek a műveletlen és lelketlen, semmirekellő pénzesprolinak a célkeresztjében állni. Meguntam” – kezdte a szelsokozep.com-on közzétett írásában Puzsér.

A kritikus még bocsánatkérését is felajánlotta, egy kikötése azonban volt a jövőre nézve: „Ezért nyújtottam neki békejobbot. Készen állok bocsánatot kérni minden vélt és valós sérelméért, soha többé ki sem ejtem és le sem írom a nevét. Fejezzük be ezt az értelmetlen és gyerekes pereskedést! Mindössze egyetlen feltételem van: ígérje meg, hogy soha többé nem szórakoztat fogyatékossággal, betegséggel, halállal, gyásszal. Egy showműsor profiljába – legyen az bármennyire is szar – ez nem férhet bele.”

Fotó: Hír24/Pál Anna Viktória

Hír24

hirdetés
Previous articleUniós támogatások – új fejlesztési lehetőségek
Next articleSzlovákia elítéli a brutális Nyemcov-gyilkosságot