HAZA VÁLASZTÁSOK Petheő Attila visszautasította Bugárék ajánlatát

Petheő Attila visszautasította Bugárék ajánlatát

924
hirdetés

57501Továbbra is a „magyar együttműködés híve marad” Petheő Attila, az MKP korábbi komáromi járási elnöke, aki szerint nem véletlen, hogy nem került fel pártja százötven fős választási listájára. A járási Csemadok-elnök azt is közölte, megkeresték őt a Most-Hídból is, ám Bugárék ajánlatát nem fogadta el.

„A hétvégén parlamenti képviselő jelölteket állított a Magyar Közösség Pártja. Nem vagyok pártom parlamenti képviselőjelöltjei között. Egyesek által kimondva azért, mert az önkormányzati választásokon részese voltam az MKP-Híd közötti összefogásnak. Ezért az összefogásért, a Híddal való együttműködésért nem kívántak a járásomból néhányan egy jelöltlistán szerepelni velem és kilátásba helyezték, amennyiben én ott vagyok, ők lejönnek onnan” – írta Facebook-oldalán Petheő Attila.

A Csemadok komáromi járási elnöke közölte azt is, hogy a hét elején „egy megtisztelő és korrekt megkeresést” kapott a Most-Hídtól, amit azonban nem fogadott el.

„Mivel az elmúlt egy év történései után úgy döntöttem, egy ideig nem fogok részt venni hasonló szintű pártpolitikában, a Híd tisztes ajánlatát megköszöntem. Magam a magyar együttműködés híve maradok, hiszen hosszú távon gondolkodom és tudom, hogy egy irányba kell vezetni a szlovákiai magyarságot” – fogalmazott.

Petheő Attila négy évvel ezelőtt, a 2012-es parlamenti választáson a hetedik legtöbb karikát gyűjtötte be pártja színeiben, ám az MKP csupán 4,28 százalékos eredményt ért el, így nem jutott a parlamentbe.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleOrosz hírszerzés: bomba okozta az egyiptomi légi katasztrófát
Next articleBÖRTÖNKARRIER