HAZA Egyéb Oktatásügyi demonstráció lesz Komáromban

Oktatásügyi demonstráció lesz Komáromban

819
hirdetés

Az oktatási petíciós bizottság demonstrációt szervez 2015. szeptember 25-én (pénteken) Komáromban, a Klapka téren 16.30 órakor, számolva mindazok részvételével, akiknek nem közömbös a magyar nyelvű oktatás ügye. Az oktatási minisztérium a 26 452 aláírással támogatott petíció ellenére nem volt hajlandó módosítani a kerettantervet és csupán egyéves haladékot kapott a kisiskolák felszámolása is, ami a magyar oktatási nyelvű iskolák 46 százalékát érinti. A demonstrációval azt kívánjuk jelezni, hogy itt vagyunk, nem adjuk fel, ragaszkodunk ahhoz, amit a petíciónkban megfogalmaztunk, és tiltakozunk az oktatási minisztérium minden szakmaiságot nélkülöző, rólunk nélkülünk hozott döntései ellen.

Kérjük, támogassa a magyar nyelvű oktatás ügyét részvételével a komáromi demonstráción. Kérjük, jelezze, amennyiben Ön, vagy a szervezet más tagja a demonstráción fel kíván szólalni.

Kérjük, hogy szervezetével támogassa akciónkat és buzdítsa a tagokat és szimpatizánsaikat a részvételre. Támogatását köszönjük – áll Vojtek Katalin szóvivő által kiadott közleményben.

Felvidék.ma
Fotó: archívum, nobilitas.sk

hirdetés
Previous articleKészítsd el a legfinomabb csalamádét télire!
Next articleÚjabb útszakaszok újulnak meg Nyitra megye déli járásaiban