HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Nádas György családja miatt döntött az életmódváltás mellett

Nádas György családja miatt döntött az életmódváltás mellett

443
hirdetés

Szerette volna látni, ahogy felnő az unokája, megélni gyerekei sikerét, ezért döntött úgy Nádas György, hogy változtat életvitelén. A Dankó Rádió műsorvezetője a Családi kör nézőivel osztotta meg azt is, milyen szerepet játszott mindebben felesége.

A szavak erejének, és az önbeteljesítő jóslatoknak a témáját járta körül a Családi kör legutóbbi adásában Pindroch Csaba műsorvezető vendégivel, Bálint Piroska pszichológussal és Nádas György Karinthy-gyűrűs színésszel, humoristával, a Dankó Rádió műsorvezetőjével. A műsorban bemutatott kisfilmek egy család életébe nyújtottak betekintést, ehhez kapcsolódva Nádas György is kitért egészsége érdekében történt életmódváltására.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Többször próbáltam a család fogalmát magamévá tenni. Volt több házasságom is, de úgy érzem, hogy ebben az utolsóban – mert biztos vagyok abban, hogy ez az utolsó – tapasztalhatom meg, mit jelent a család, a feleség, a gyerekekkel való viszony” – árulta el Nádas György. „Szerintem miattuk történt az életmódváltásom. Már majdnem hatvanéves voltam, amikor azt éreztem, hogy ha én előbb elmegyek, mint kellene, mert egészségtelenül élek, akkor nem látom felnőni az unokámat, a gyerekeim sikerét, és hogy a feleségem büszke rám. Ők voltak, akik támogattak engem”.

A Családi körben Nádas György az adás témájául szolgáló szavak erejéről is beszélt, kiemelte, nagy érdem, ha valaki tud bocsánatot kérni.

A teljes adás, amelyben a műsor pszichológus szakértője részletezi a nagyotmondás és a hazugság közti különbséget, illetve beszél az önbeteljesítő jóslatok működéséről, az alábbi linken nézhető újra.

https://mediaklikk.hu/video/csaladi-kor-a-hantazas-pszichologiaja/

Családi kör – vasárnap 18:45-től a Dunán!

dunamsz.hu

hirdetés
Previous articleÚj ágyakat kapnak a Komáromi Kórház betegei
Next articleLengvarský: Igyekszünk felkészülni a B tervre, ha nem lenne megegyezés