HAZA RÉGIÓ Minden várakozást felülmúlt a DGS Dögös Sprint előregisztrációja

Minden várakozást felülmúlt a DGS Dögös Sprint előregisztrációja

828
hirdetés

Nem csak a futókra, azok gyermekeire is gondoltak

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valóságos roham volt a DGS Dögös Sprint 2022 előregisztrációs jegyeiért, és mind a 600 hely elkelt (ez a 750 jegy 80%-a), amit mi szerénytelenül az eseményünk népszerűségének, annak céljának, küldetésének és az emberek segíteni akarásának tulajdonítunk. – Azonban, aki eddig nem regisztrált az se csüggedjen, mert a helyszínen ezt még megtehetik majd 150-en reggel 8 és 9 óra között május 28-án – mondta az esemény házigazdája, Kárpáty Ernő.

Nem lehet elég korán kezdeni
A rendezők senkiről sem feledkeztek meg, ezért két ugrálóvárral készülnek az esemény helyszínén, így azok a szülők is nevezhetnek, akik ezt eddig nem tudták megtenni, mert nem volt, aki utódaikra vigyázott volna, ám ez már nem lehet akadály. Emellett DGS szervezői az egészséges és mozgásszerető életmód, valamint a mihamarabbi sportimádat jegyében is egy újdonsággal készülnek
– A jövőre gondolva a legkisebbeknek (9 év alattiaknak) is szervezünk egy mindössze 250 méteres  futást”, amolyan kedvcsinálóként, ahol valamennyi résztvevő lurkó ajándékban részesül – tudatta velünk a rendezvény házigazdája.

Minden segítség jól jön
A futóinkon túl minden segítő szándékú személyt is várunk a helyszínen, akik mozgás nélkül támogathatják a kis Filipet, akár készpénzzel a kihelyezett gyűjtőurnába téve adományukat, illetve segíteni lehet DGS pólóvásárlással és egy számlaszámot is megadunk (IBAN: SK53 7500 0000 0040 3002 0262, BIC: CEKOSKBX), melyre utalással lehet a tetszés szerinti összeggel hozzájárulni a beteg gyermek szebb jövőjéhez – részletezte Kárpáty Ernő.

Sztársportoló
Mindezen felül a remek hangulat, a közösségi élmény és jótékonykodáson túl a helyszínre látogatók találkozhatnak majd az esemény fővédnökével, Ľudovit Kleinnel az első szlovák mma harcossal, aki bekerült az UFC-be mezőnyébe.

hirdetés
Previous articleVincent van Gogh megidézése – Szilva József festőművész kiállítása a komáromi PLATZ Galériában
Next articleLegalább 18 diák és egy tanár meghalt egy iskolai lövöldözés során a Texas állambeli Uvalde városában