HAZA HÍR-MIX JÓTÉKONYSÁGI GÁLA A KOMÁROMI JÓKAI SZÍNHÁZBAN

JÓTÉKONYSÁGI GÁLA A KOMÁROMI JÓKAI SZÍNHÁZBAN

1118
hirdetés

2017. február 12-én 15:00 órai kezdettel a Komáromi Jókai Színház és a Csavar Színház jótékonysági színházi délutánt szervez, melynek teljes bevételét Gelle Szofika kezelésére ajánljuk fel.

A hároméves kislánynál váratlanul leukémiát diagnosztizáltak, s jelenleg is Pozsonyban a Kramáre kórházban kezelik. A kislányt egyedül neveli édesanyja, s a váratlan betegség miatt nem folytathatja munkáját, ezért van szüksége a segítségre.

A kis Szofiért összefogás indult a Facebookon. Figyelemreméltó mennyien érezték magukénak az ügyet. Egyesek azonnal kupakgyűjtést szerveztek, mások pénzadománnyal szeretnének segíteni.

 

A Komáromi Jókai Színház és a Csavar Színház pedig jótékonysági előadást szervez.

Az előadás, a 200 éve született költőóriás Arany János verseiből, balladáiból áll össze, s ezért is kapta az „Ember lenni mindég, minden körülményben” címet.

 

A gála első részében a Tetemre hívás című zenés ballada-összeállítást láthatják nézőink Tóth Tibor Jászai Mari-díjas színész és zenésztársai (Kováts Marcell, Madarász András, Farnbauer Péter) előadásában, Gál Tamás pedig A nagyidai cigányok című előadásával lép színpadra.

Jegyek az előadás előtt másfél órával válthatók a színház előcsarnokában, a belépőjegy alapára 5 euró, de minden további támogatást szívesen fogadunk, hiszen az előadás után a teljes jegybevételt, valamint az összegyűlt adományokat átadjuk Gelle Szofika anyukájának.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

Jelenlétük, támogatásuk ezúttal valóban életet menthet!

hirdetés
Previous articleIdén is Nyílt Nap a Selye János Egyetemen
Next articleBMW 320d Sport Line: Már itt kezdődik a „vezetés élménye”…