HAZA BŰNÜGY Járókelőket támadott meg Ógyallán négy férfi, autóval követték áldozataikat

Járókelőket támadott meg Ógyallán négy férfi, autóval követték áldozataikat

3355
hirdetés

Egy óra leforgása alatt négy járókelőt is megpróbáltak kirabolni egy Škoda Felicia utasai Ógyallán. A rendőrök a városi rendőrség segítségével azonosították a négy gyanúsítottat, és rövid időn belül őrizetbe vették a 15 és 19 év közötti férfiakat – tájékoztatott a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

a videó a képre kattintva indul

Először egy 33 éves férfit szólítottak meg a Felicia utasai, 20 centet kértek tőle. A férfi nem akart pénzt adni nekik, mire a négy gyanúsított kiszállt az autóból, és egyikük egy botot vágott a férfihoz, aki futásnak eredt a Vasút irányába, de támadói követték, és botokat dobáltak utána. Az áldozat erre könnygázspray-t vett elő, és azt mondta, hívja a rendőrséget.
Körülbelül 20 perccel később ugyanezek a személyek két, kutyát sétáltató fiatalembert szólítottak meg, gyufát kértek tőlük. A két fiatal nem állt szóba velük, tovább mentek. Az autóban ülő férfiak azonban követték őket, kiszálltak az autóból, és mobiltelefont vagy pénzt követeltek a fiataloktól. Ők azonban otthagyták őket, bementek a temetőbe és elbújtak.
A következő áldozat egy 36 éves férfi volt, aki a Kertalja utcában sétált. Az autóban ülők pénzt kértek tőle, de a férfi nem adott. Ekkor rátámadtak, és a nadrágja zsebéből kivették a mobiltelefonját, majd elmenekültek.
A rendőrségnek a térfigyelő kamerák segítségével sikerült azonosítaniuk és megtalálniuk a bűnözőket.

TASR

hirdetés
Previous articleVlčan: Nem szennyezett a gútai malomból származó liszt
Next articleAlena Zs: Nincsenek bizonyítékai az ügyészségnek a gyilkosságok megrendelésére