HAZA HÍR-MIX Dr. Molnár Attila az év polgármestere!

Dr. Molnár Attila az év polgármestere!

1268
hirdetés

A közel negyedszázados múltra visszatekintő díjat a Városi polgármesterek randevúja elnevezésű rendezvényen ma délelőtt adták át Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszló, 2018. szeptember 14.
Az év polgármestere díjjal kitüntetett Molnár Attila (Fidesz-KDNP), Komárom városvezetõje (b), Holopné Schramek Kornélia, Budapest 13. kerületi önkormányzat alpolgármestere, az év alpogármestere és Rózsa Sándor György, Karcag jegyzõje, az év jegyzõje a 24. Városi polgármesterek randevúja elnevezésû díjátadó rendezvényen a hajdúszoboszlói Aqua Palace Konferenciaközpontban 2018. szeptember 14-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

– Ez a díj valamennyi komáromi közös sikere! Köszönöm mindazoknak, akik szavazatukkal támogattak! Azt gondolom, hogy ez a kitüntetés ugyanazt jelképezi, mint a jelenleg épülő új komáromi Duna híd: az összefogást, a szeretetet és a barátságot – fogalmazott az átadón dr. Molnár Attila polgármester.

A kitüntetetteket dr. Dukai Miklós, a Belügymisztérium önkormányzati helyettes államtitkára méltatta.

A Szféra Kft. internetes szavazásán az év alpolgármestere Holopné Schramek Kornélia, Budapest XIII. kerületének alpolgármestere lett, míg az év jegyzőjének a karcagi dr. Rózsa Sándor Györgyöt választották.

 

komarom.hu

hirdetés
Previous articleKia Niro: A hibrid változat
Next articleKomoly sikert ért el Strasbourgban a gútai legelőtulajdonosok számára dr. Szabó Olga