HAZA HÍR-MIX Az Inter kiegyenlített …

Az Inter kiegyenlített …

1057
hirdetés

600773_467945866620249_236348356_nAz idegtépő komáromi mérkőzés után Pozsonyban sem sikerült nyerni az MBK Rieker csapatának. Az Inter hazai pályán hosszabbítás után 97:95-re nyert.

A mérközést jobban kezdte a komáromi csapat, de az Inter nem engedett komolyabb előnyt kiharcolni a vendégeknek. Ennek köszönhetően a negyed végeredménye 21:21 lett.

A második negyed jobban indult a hazai csapatnak és sikerült minimális előnyt kiharcolniuk. Két másodperccel a félidő vége előtt Rančík még bedobott egy hárompontost, minek köszönhetően öt pontos előnybe került az Inter. A félidő  így 48:43-ra végződött.

A harmadik negyed nagyon kiegyenlített játékot hozott és a csapatok váltogatták egymást a vezetésben.

Az utolsó negyedben az Internek sikerült kisebb előnyt kiharcolnia, amit megpróbált egészen a mérkőzés végéig megtartani. Hat másodperccel a mérkőzés vége előtt az Inter csupán három ponttal vezetett (83:80) és a vendégeknek  muszáj volt dobniuk egy 3 pontost ha a játékban akartak maradni. Ezt sikerült is Vincent Simpsonnak magvalósítania aki így döntetlenre hozta a mérkőzést a Komárom csapatának.

A hosszabbításban a hazai csapat nyolc ponntal is vezetett de a komáromi csapat fel tudta magát küzdeni két pontos különbségre. Ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy az Intert megfogja, így a mérkőzés 97:95-re végződött.

Pinke Noémi

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleAmnesty International: Tovább tart a romák diszkriminációja Szlovákiában
Next articleWine & Dine a pathi Wellnesshotelben