HAZA BULVÁR Az Agykontroll ma: Dr. Domján László a Sztárportréban!

Az Agykontroll ma: Dr. Domján László a Sztárportréban!

2083
hirdetés

Van-e lehetőség ma arra, hogy egy-egy testi tünet, vagy betegség kapcsán rákeressünk, hogy milyen jellegű lelki okok szokták kiváltani az adott tünetet? Milyen eredményt hozott a távgyógyítás, avagy az imádság erejével kapcsolatban végzett tudományos kísérlet?

Hogyan emlékszik vissza Dr. Domján László az Eckhart Tolle-val (író, spirituális tanító) történt találkozásra, beszélgetésre? Mit tehetünk, hogy ne váljunk én-központúvá? Hogyan lehet alvás közben, az álomban úgy felébredni, hogy közben az ember benne maradjon az álomban? Ha ez sikerül, akkor mi mindent lehet ilyenkor csinálni?

Miért térdel le minden Agykontroll tanfolyam végén Dr. Domján László és teszi össze a két kezét?

A Sztárportréban megkapjuk a válaszokat ezekre a kérdésekre!

„Sokkal többre vagyunk képesek, mint ahogy a legtöbb ember gondolja. Elő lehet hozni ezeket a képességeket. Érdemes célokat kitűzni, érdemes jobbá tennünk az életünket! Az igazi értékeket én a lelki értékekben látom, a tudatosságszint növekedésben. A létünk, a lelki fejlődés támogatott országútja, amelyben a gondviselés segít minket, de nekünk is meg kell tennünk mindent azért, hogy kibontakoztassuk a képességeinket, hogy tényleg egyre jobbá váljunk.

Vannak olyanok, akikkel elszáll a ló, és elbízzák magukat, mert sok szép sikert érnek el. Őket nagyon gyorsan alázatra tanítja az élet.

Aquinói Szent Tamás így imádkozott: Atyám! Add meg a bátorságot, hogy meg merjem változtatni, amit meg tudok változtatni; add meg a türelmet, hogy el tudjam fogadni, amit nem tudok megváltoztatni; és add meg a bölcsességet, hogy különbséget tudjak tenni a kettő között.

Az Agykontroll eszközöket ad a változtatáshoz, eszközöket a türelem kialakításához olyan esetekre, amikor együtt kell élni a nehézséggel, mert van ilyen, és eszközöket ad a jó döntéshozatalhoz.”

sztarportre.hu

 

A teljes beszélgetést itt megnézhetik:

https://www.youtube.com/watch?v=tzwmYu5JiCQ

hirdetés