HAZA BELFÖLD A választók véleménye a legfontosabb!

A választók véleménye a legfontosabb!

894
hirdetés

peticio_2015ujNovemberben is folytatódik a Magyar Közösség Pártja petíciója. A magyar párt azért indította aláírásgyűjtését, hogy világossá tegye mindenki számára: Európában megváltozott a politika, és ezt a változást a politikai erőknek tudomásul kell venniük.

Az Európát érintő legnagyobb kihívás, vagyis a modern kori népvándorlás rámutatott az európai politika leggyengébb pontjára. Arra, hogy nem lehet semmilyen politika sikeres, ha az nem a választók akaratán, érdekein és véleményén nyugszik.

Az MKP petíciós aláírásgyűjtése arra irányul, hogy elérje a választók akaratának komolyan vételét akkor is, ha „csupán” egy helyi népszavazásban nyilvánítják ki akaratukat. Legyen kötelező mindenkire nézve a választók akaratának figyelembevétele.

Az MKP a petíciós aláírásgyűjtést nem pártügynek, hanem minden szlovák állampolgár közös ügyének tekinti, mert minden polgárnak joga kell, hogy legyen Szlovákiában véleményt nyilvánítani, és elvárni véleményének képviseletét.

Az MKP által indított petíciós aláírásgyűjtés a nagy érdeklődésre való tekintettel legalább 2015. december 15-éig folytatódik.

10 ezer aláírás esetén a Belügyminisztériumnak kötelezően konzultálnia kell velünk a kérdésről. A fő célunk viszont az, hogy a márciusi választások után parlamenti erőként előterjesszük és átültessük az elképzelést a szlovák törvényhozásban.

Itt és most: Te vagy a fontos!

Berényi József,
az MKP elnöke

hirdetés
Previous articleEmlékkiállítás Pap Gábor püspök tiszteletére
Next articleVárják a jelöléseket a Szlovákiai Civil Becsületrendre