HAZA HÍR-MIX A komáromi kosarasok hazai pályán szenvedtek vereséget

A komáromi kosarasok hazai pályán szenvedtek vereséget

683
hirdetés

BC KOMÁRNO – BC PRIEVIDZA 73:95 (12:29, 25:21, 18:20, 18:25)
Nézőszám: 300

Komáromi pontszerzők: Ebo 21, Markovič 11 (10 felugrásból), Volárik 14, Walker 13, Gilbreath 8, Mohamed 3, Danielič és Foltín 0

Privigyei pontszerzők: Taylor 25 (13 felugrásból), Crouch 18, Milner és Rhodes 15, Belikov 14, Lukáč 6, Kincel 2

Az „ördögök“ iglói és lévai pályán elszenvedett vereségük után csaknem egy hónappal ismét hazai pályán játszottak. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, nem hagytak teret a komáromiaknak. Čurovič edzőnek mindkét pihenőidőt fel kellett használnia már az első negyedben. A második játékrészben sem javult a komáromiak teljesítménye, bár a negyedet sikerült megnyerniük, de a félidei szünetre 37:50-es állás mellett vonultak le a pályáról. A harmadik negyedben már egész más komáromi játékot láthattunk, majdnem sikerült lefaragniuk a hátrányukat, a vendégek azonban ismét rákapcsoltak és két számjegyű előnyt védtek meg. Az utolsó játékrész nem hozott semmilyen meglepetést, a privigyeiek 73:95 arányú győzelmet arattak és ezzel a komáromiak elkönyvelhették a sorrendben harmadik vereségüket.

A komáromi kosarasok legközelebbi mérkőzésére egy hét múlva, december 9-én kerül sor nyitrabányai terepen. Hazai pályán december 20-án a Svit csapatával mérkőznek majd.

KOMÁROM

Miljan Markovič:
Szörnyű játékot produkáltunk, nem tartottuk be a játéktervet, melyet az edző elvárt volna tőlünk. Nem tudok mit mondani, nem játszottunk csapatjátékot és ez lett az eredménye.

Miljan Čurovič edző:
Teljes mértékben vállalom a felelősséget a mai vereségért. Nagyon szégyellem magam a csapat teljesítménye miatt, sajnos megtörtént. Gratulálok a privigyei csapatnak és az edzőjüknek a fantasztikus játékhoz, megérdemelték a győzelmet. Mi pedig oldjuk a saját dolgainkat, hogy kikerüljünk a krízisből. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy végig támogattak bennünket.

PRIVIGYE

Romeo Crouch:
Értékes győzelem ez számunkra, több szoros mérkőzésünk volt egymás után, melyet elvesztettünk. Ma már a félidőben nagy előnyre tettünk szert, majd ebben a szellemben folytattuk és győztünk.

Saša Jankovič edző:
Rendkívül koncentrált, energikus és megfontolt teljesítmény volt ez a részünkről, végre mindent betartottunk, amiben a mérkőzés előtt megegyeztünk. Komáromnak nagyon jó csapata van, talán a liga legtapasztaltabb és legjobbja, de úgy vélem, hogy mi ma mindent megmutattunk, amin az elmúlt időszakban dolgoztunk, s kiegyenlített mérkőzéseket produkálunk, bár sajnos nem mindig végződnek győzelemmel. De a fiúknak megvan hozzá az adottságuk, s ugyan időbe kerül, de még ebben a szezonban nagy dolgokra lehetünk képesek.

Mgr. Mikuláš Keszan

(N.Zs.), fotók: J.I., dunataj.sk

hirdetés
Previous articleA Komáromi Jókai Színházban már járt az élmény- és ajándékosztó Mikulás
Next articleKöszöntjük a 15 éves komáromi Tolma Barantát!