HAZA SPORT 5 aranyérem Magyarországról

5 aranyérem Magyarországról

259
hirdetés

Szeptember utolsó hétvégéjén több autóval indult útnak a Seishin karate Klub különítménye Magyarországra Répcelakra a XIV. Rakurai kupa Nemzetközi versenyre, amin közel 400 induló volt 3 országból (Horvátország, Szlovákia, Magyarország).

Seishin Karate Klubot 12 harcos képviselte. Őket pedig 2 edző Hupian Kristína, és Markovics Ádám és két bíró Markovics János, és Trenčík Nikolas kísérte.

A küzdelmeket Derján Anna (Keszegfalva) kezdte, aki szépen betartotta az edzői utasításokat, és mindkét küzdelmét megnyerte.

Majd Yaseen Hussein következett (Dunaszerdahely) aki szintén kiválóan küzdött és két küzdelmet nyert. Tercs Máté Márk (Ekecs) első ellenfelét 6:0-ra győzte le, de a másik ellenfele sem jelentett neki akadályt. Lukovics Mónika (Ekecs) csak egy küzdelme volt és 6:2 nyert, volt egy szép fejrúgása. Rácz Kristóf (Ekecs) első bunyóját nagyon szépen megnyerte 6:0-ra a másodikban erősebb ellenfelétől kikapott. Veselá Emma, Veselá Anna, Papp Alexnek (Keszegfalva) sajnos nem sikerült küzdelmet nyerniük, de kiváló tapasztalat szerzési lehetőség volt.

A haladóknál Sárai Csongor (Keszegfalva) szépen betartva az edzői utasításokat az első küzdelmét megnyerte. A másodikban sajnos alul maradt.  Bíró Bendegúznak (Dunaszerdahely) három küzdelme volt. Mindhárom küzdelmében volt test K.O. és nagyon szép fejrúgás, és mind a hármat megnyerte. Lukovics Enikő (Ekecs) első küzdelmét fejrúgással nyerte, majd két küzdelemben kikapott.

  A verseny nagyon jól sikerült mindenki kihozta magából a maximumot és szépen helytálltak.

1.helyezettek

Derján Anna (Keszegfalva) Lukovics Mónika, Tercs Máté Márk (Ekecs)

Yaseen Hussein, Bíró Bendegúz (Dunaszerdahely)

2.helyezettek

Rácz Kristóf (Ekecs)

Kiss Zalán (Dunaszerdahely)

3.helyezettek

Veselá Emma, Veselá Anna, Sárai Csongor, Papp Alex (Keszegfalva)

Lukovics Enikő (Ekecs)

Mindenkinek szívből gratulálunk még egyszer!

Szép munka volt, megyünk tovább.

Shihan Markovics János 5.dan,
Club Manager – Seishin Karate Club
hirdetés
Previous articleSzijjártó Péter: az emberek egyértelmű döntést hoztak Szlovákiában
Next articleKrausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L’Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat