HAZA Egyéb Wellnessre fel! Hévízre fel!

Wellnessre fel! Hévízre fel!

4491
hirdetés

Beköszöntött a szeptember, ideje felkészítenünk szervezetünket a hűvösebb őszi napokra. Erre a legjobb megoldás, egy Hévízen eltöltött wellnesshétvége. Utána jártunk, mire számítsanak azok, akik a világ legnagyobb termáltavának városát választják a feltöltődéshez.

DSC_9048

Tavirózsás kalandok

Mi más lenne pihentetőbb, mint a madárcsicsergés közepette megmártózni a hévízi tóban. Nem csak fizikailag, de lelkileg is feltöltődünk a tavirózsa szőnyeggel borított, szemet gyönyörködtető környezetben. Hagyjuk, hogy a vízben lévő ásványi-anyagok kifejtsék áldásos hatásukat. Élvezzük, ahogy a lágyan mozgó víz masszírozza a bőrünket.

DSC_8816

Szaunázásra fel!

A szaunázás pozitív hatásai közismertek, serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert és stresszoldó hatású. Sőt a jótékony hatásokat fokozhatjuk is! Több hévízi hotelben, de a Tófürdőn is részt vehetünk különleges szauna szeánszokon, ahol szauna mesterek irányításával élvezhetjük a sörös, jeges vagy aromás felöntést a 90 fokos párában.

DSC_9187

Pihenés szakértő kezekben

A különleges wellness kezelések és modern szépészeti eljárások közül választani is nehéz Hévízen. A képzett szakemberek azonban segítségünkre lesznek a számunkra legmegfelelőbb eljárás megtalálásában. Érdemes kipróbálni újdonságokat, mint a jégszauna, yumeiho, humino kezelés, bio kozmetikai eljárások, de több szálloda kínálatában is megtalálható már a páros masszázs is, ahol igazán különleges élmény.


 

Hévízi szállástippek:

A gyógytótól 200 m-re, Hévíz központjában várja Önöket a GUSZTI VILLA HÉVÍZ!

Őszi wellness ajánlatainkat keresse az Apart Júlia Villa oldalán!

 

 

Bővebb információkért keresse kollégáinkat:

Tourinform Hévíz
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu

 

hirdetés
Previous articleKomárom az elszalasztott lehetőségek városa?
Next articleEurópai Mobilitási Hét – utazzon ingyen Komáromban is!