HAZA HÍR-MIX Útlezárások az útfelújítások idején

Útlezárások az útfelújítások idején

1494
hirdetés

Tisztelt polgárok, Komárom városa tisztelettel értesíti önöket, hogy az útfelújítás kivitelezői ütemterve alapján 2017. július 10-től a Lehár utcán, 2017. július 17-től pedig az Eötvös utcán folytatódnak a munkák (a Duna rakparttól az Ispotály utcáig húzódó szakaszon). A munkák részleges útlezárás mellett folynak majd. Az ideiglenes útjelzőtáblák elhelyezését, illetve a forgalomkorlátozást a kivitelező cég emberei hatáskörében van.
Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a figyeljék az ideiglenes jelzőtáblákat, melyeket a kivitelező helyez el az utcákra. Egyúttal kérjük önöket, hogy a munkavégzés idején 6.45 órától 18.00 óráig ne parkoljanak a Lehár és az Eötvös utcákon, amivel felesleges kellemetlenséget és büntetést kerülnek el. Parkolásra a környező utcákat, szükséges esetben a Vár utcai nyilvános parkolót javasoljuk.
Az M.R. Štefánik téren valamint a Király püspök utcán időpontváltozás várható a munkák elkezdése kapcsán, mivel az SPP – Distribúcia cég kibővítette a munkák mennyiségét a gázvezeték és bekötések cseréjénél. Az új ütemtervük alapján a munkák elkezdése 2017 július utolsó hete és augusztus második hetére tehető. Az időpontot a cég információi alapján később pontosítjuk majd. A munkák ideje alatt előreláthatólag részleges útlezárás várható az érintett útcákon. Az M.R.Štefánik téren a taxiszolgálatnak fenntartott helyek a munkák végzése során ideiglenesen nem lesznek elérhetőek.
Az M.R.Štefánik téren és a Király püspök utca ütemtervében történt időpontváltozás miatt más utcákon is változtak a kezdési időpontok.
Király püspök utca (II.szakasz az Ispotály utcától a Temető sorig): 2017. július 24-től 2017. augusztus 31-ig
Méhész utca: 2017. augusztus14-től 2017. szeptember 10-ig
Jázmin utca és Fenyves utca: 2017. augusztus 21-től 2017. szeptember17-ig

A munkák végzése idején szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

KOM. VÁR. HIVATAL

hirdetés
Previous articleVilágpremier-előzetes Pozsonyban: Opel Grandland X
Next articleTörténelmi séták Komáromban és környékén…