HAZA RÉGIÓ Útfelújítás – gázvezeték csere

Útfelújítás – gázvezeték csere

1398
hirdetés

Tisztelt polgárok!

Komárom város tisztelettel értesíti önöket, hogy 2018. március 6-tól április 7-ig az Eötvös utcán (a Kertész utca és az Ispotály utca érintett szakaszán) az útfelújítás előtt folytatódik a gázvezetékek és a bekötővezetékek cseréje.
Rossz idő esetén a kivitelezési időpontok változhatnak. A munkák koordinálást és irányítását a beruházó SPP-Distribúcia, a.s. Bratislava biztosítja be. A munkák Komárom város 5185/1857/ODA/2018-VV, sz., 2018.2.21-i határozata alapján részleges útlezárás alatt folynak majd. Az ideiglenes útjelző táblák elhelyezését, ill. a forgalomkorlátozást a beruházó kivitelező cége irányítja.
Az új vezeték ill. bekötővezetékek lefektetésénél földmunkákkal kell számolni, emiatt az út átjárhatósága korlátozott lesz, ezért javallott más útvonal választása, ill. szükséges az útvonaluk megtervezésnél számolni bizonyos időtartalékkal. A munkák nem kellene, hogy akadályozzák az ingatlanokhoz való bejutást, de a parkolási lehetőség az utcán a munkák végzése alatt korlátozva lesz. Ezért arra kérjük ezért önöket, hogy a munkák végzése alatt (8.00 ó- tól– 16.00 ó-ig) ne parkoljanak az Eötvös utca érintett szakaszán. Az ingatlanok udvarába való szükséges behajtást, szemételhordást stb. illetően felmerülő problémák esetén az érintett tulajdonosok, ill. bérlők a szükséges együttműködést az SPP-Distribúcia, a.s. részéről a munkák koordinátorától Ing. Dana Kováčovától tel.: 0917 647 811 , ill a helyszínen a kivitelező építésvezetőjétől lehet kérni.

Kérjük szíves türelmüket a munkák elvégzése alatt. Megértésüket köszönjük.

 

komarno.sk

hirdetés
Previous articleInterjú Pásztor Istvánnal, Komárom rendszerváltást követő első polgármesterével
Next articleÚjságíró-gyilkosság – Szabadlábra helyezték az üggyel összefüggésben őrizetbe vett embereket