HAZA KÜLFÖLD Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban, a szállodát kiürítették

Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban, a szállodát kiürítették

1240
hirdetés

Teljes terjedelmében ég a visegrádi Hotel Silvanus felső szintje, a vendégek elhagyták a hotelt – közölte a Pest vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombat délelőtt az MTI-vel, nem sokkal dél előtt már 14 tűzoltóegység dolgozott a tűz megfékezésén.

Kép: Hotel Silvanus facebook oldala

    A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n tudatta, hogy a tűz miatt teljes szélességében és hosszában lezárták a hotelhez vezető Panoráma utat.
A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral oltanak, és igyekeznek megakadályozni a tűz továbbterjedését – mondta Csámpai Attila. Tájékoztatása szerint a szállodában 200 vendég tartózkodott.
A katasztrófavédelem délben kiadott közleménye szerint a visegrádi szálloda negyedik szintje és tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.
A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, szigetmonostori, visegrádi és leányfalui önkéntes tűzoltók vonultak ki a tűzesethez. Az egységek tizennégy vízsugárral oltották a lángokat. A munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői és budaörsi vízszállítók is segítették.


MTI

hirdetés
Previous articleKét világban élek. Az egyik a könyvek világa.
Next articleA magyar kultúra fáklyavivői