HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Százmillióan nézik majd a magyar bűvészt szilveszterkor

Százmillióan nézik majd a magyar bűvészt szilveszterkor

877
hirdetés

Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok már az egész világot bejárta munkássága során, de ennyien még sohasem nézték egyszerre trükkjeit.

A magyar bűvész, Hajnóczy Soma, aki sokaknak talán a Showder Klubból lehet ismerős már 10 éve tapossa szakmáját, és ahogyan mondja, ő már a csúcson van. A legjobban a kezdeti időszakok izgalmát hiányolja munkájából, amit most a kínai tévének hála újra átélhetett.

„Az elmúlt öt év alatt 35 országban jártam, mintegy 150 meghívásnak téve eleget. Bejártam Európát, keresztül-kasul utaz­tam Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában. Tíz év alatt elértem azt, amiről álmodtam. Feljutottam a csúcsra, ahonnan nincs feljebb. Bevallom, a versenyekkel és a megmérettetésre való várakozással járó felkészülés és az azt kísérő jófajta stressz hiányzik. Bár nemrég rögzítették a kínai szilveszteri tévéműsort, amibe engem is meghívtak. Amikor felvétel előtt megtudtam, hogy százmillió ember követi majd figyelemmel, akkor bizony újra éreztem azt a bizsergető izgalmat” – mesélte Soma a Borsnak.

Fotó: Facebook

Hír24

hirdetés
Previous articleMesébe illő tanösvény a tatai Fényesen
Next articleRECEPTEK: Savanyú káposztás bableves