HAZA HÍR-MIX Stubendek László visszahívja alpolgármesteri posztjáról Knirs Imrét

Stubendek László visszahívja alpolgármesteri posztjáról Knirs Imrét

1854
hirdetés

Az utóbbi hónapokban már többször felreppenő és többször megcáfolt hír valósággá vált.

Ma délután Knirs Imre a facebook oldalán tette közzé a következő nyilatkozatot:

„Tisztelt választók, kedves barátaim, ismerőseim!

A mai nappal Stubendek László polgármester közölte, hogy visszahív alpolgármesteri tisztségemből. Polgármester úrral régóta ismerjük egymást, hiszen az előző két helyhatósági választáson közösen indultunk, munkálkodtunk egy csapatban, hogy ő városunk polgármestere lehessen. Mint polgármester és alpolgármester évekig sikeresen és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, mindig kritikusan és objektíven meg tudtuk beszélni a közös dolgainkat.
Nyáron felröppentek olyan hírek, miszerint a visszahívásomat fontolgatja, amelyeket a későbbiek során cáfolt, majd hetekkel ezelőtt újra híresztelések kezdődtek, miszerint nem óhajtja, hogy alpolgármester legyek. Érdeklődésemre többször is cáfolta ezeket a terveket.
Ma pedig minden előjel nélkül a vezetőségi ülésen bejelentette a visszahívásomat, éppen ezért értetlenül állok a történtek előtt, hiszen mindig is úgy gondoltam, hogy közösen, együtt a városunkért dolgozunk.
Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy milyen érdekek, történések húzódhatnak a háttérben. A poliklinika előrehaladott pozitív fejlesztésének az ügye, a megyei választások eredményei, következő helyhatósági választás, esetleg egyéb?
Mindenesetre én szeretném megköszönni a töretlen és növekvő polgári támogatást a személyem iránt. Úgy érzem a belém vetett bizalom miatt, hogy nem csak a városomnak, hanem a régiómnak is felelőséggel tartozom, és a leváltásom ténye nem tántorít el attól, hogy a jövőben is szeretett városomért és térségéért tevékenykedjek.”

 

hirdetés
Previous articleFelavatták Bud Spencer szobrát Budapesten
Next articleA Mi Karácsonyunk a Villa Camarum Polgári Társulás szervezésében