HAZA KULTÚRA Slam Poetry OB: Két díjat hozott haza Laboda Robi

Slam Poetry OB: Két díjat hozott haza Laboda Robi

1008
hirdetés

laR

A negyedik alkalommal megrendezett magyarországi Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságra a budapesti Trafóban került sor október 25-én.

A versenyen 25 slammer vett részt, köztük három felvidéki magyar – Dékány Niki, Melecsky Kristóf valamint Laboda Róbert. 

Laboda Robi 2 díjat zsebelhetett be:  második helyezett lett az Országos Bajnokságon, emellett hazahozhatta a (megosztott) közönségdíjat is. 

A döntőn a tavalyi győztes Horváth Kristóf – Színész Bob mellett 24 slammer vett részt, akik a szeptemberi előválogatókon 170 nevező közül jutottak be az októberi döntőbe. A produkciókat 5 fős zsűri értékelte, 3 előre felkért szakmai taggal, amelyben idén is helyet foglalt Petrányi Zsolt művészettörténész, a hazai slam mozgalom és a Budapest Slam események atyja. További két zsűritag pedig, önként jelentkezéses alapon, a közönség soraiból került ki. Az ő pontszámaik alapján derült ki az első 3 helyezett kiléte, emellett zsűri különdíjast hirdettek, és a publikum által a helyszínen leadott szavazatokkal került kiosztásra a közönségdíj is.

“Mindenkinek köszönöm, tényleg! – reagált Laboda Róbert a FB oldalán megjelenő gratulációkra. – Jó érzés, hogy ennyien drukkoltatok nekünk! Dékány Niki és Melecsky Kristóf nevében is mondhatom, hogy kiváltságunk volt nekünk az OB döntő minden egyes levegővétele. Jó emberek vettek körül minket!
Köszönöm a megosztott közönségdíjat, na meg hogy OB második lehetek!

sziakomarom.sk

hirdetés
Previous articleGyomorbántalmak miatt műtötték meg Karel Gottot
Next articleHíres magyarok nevét viselő ételek legendái