HAZA Egyéb Öt román állampolgár halt meg a hajnali győrteleki balesetben

Öt román állampolgár halt meg a hajnali győrteleki balesetben

1096
hirdetés

Öt halálos áldozatot követelõ baleset történt Szabolcs-SzÖt román állampolgár, köztük egy gyermek halt meg a vasárnap hajnali győrteleki balesetben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy az öt román állampolgár egy lengyel rendszámú személygépkocsiban utazott, amely Győrtelek belterületén, a 49-es főút szakaszán, a Kossuth Lajos utcában eddig még nem tisztázott okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan összeütközött egy autóbusszal, majd egy mögötte haladó kisteherautóval is.
A személyautóban utazó négy felnőtt és egy gyermek a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszban négy, a kisteherautó utasai közül pedig egy ember szenvedett könnyebb sérülést.
Pápai György, a mentőszolgálat észak-alföldi regionális szervezetének orvos-igazgatója közölte, hogy „esély sem volt” a román állampolgárok megmentésére.
A balesethez több kocsival riasztott mentők az öt sérültet a mátészalkai kórházba vitték.
A 49-es főút győrteleki szakaszát a baleset után több órára lezárták a rendőrök, onnan mellékutakra terelték a forgalmat.


MTI

hirdetés
Previous articleFeszty-emlékkiállítás nyílik a komáromi Duna Menti Múzeumban
Next articleAhol csak az anyagiak döntenek, ott általában leépül a gyógyítás