HAZA BULVÁR On Air Day Tour – Kiss Ádám humorista tizenkét részes road-reality sorozata

On Air Day Tour – Kiss Ádám humorista tizenkét részes road-reality sorozata

869
hirdetés

On_Air_Day_Tour_Adam_lovakkal_0Elkészült Kiss Ádám humorista tizenkét részes road-reality sorozata, amelyet nyáron forgattak Erdélyben. A film internetre készült, így a vicces fiúk kalandjai bármikor és bármennyiszer megtekinthetők.

Kiss Ádám lassan tíz éve humorizál, látható színpadon és a televízióban, hallható a rádióban. A közönséget azonban az is érdekli, milyenek lehetnek a humorista hétköznapjai – Ádámban így merült fel egy dokumentumfilmet reality elemekkel vegyítő netes sorozat gondolata.

Itt bizony kiderül, milyen a humorista, amikor nem viccel, csak ül, esetleg fáradt, táncol, eltéved, netán tetves… Egyszóval mindent szeretnék megmutatni, ami nem színpad” – meséli a népszerű humorista.

Az első évad tíz-tizenkét perces epizódjai Erdélybe kalauzolják a nézőt. A filmecskék nem titkolt szándéka, hogy azokkal is megismertessék a különböző embereket, véleményeket, tájakat, akiknek nincs lehetőségük a határon túlra utazni.

Ádámék nem görcsöltek rá, hogy mindenképpen poénokkal teli legyen az On Air Day Tour tizenkét epizódból álló első évada, persze meglepő Obrázok1rfrfrffordulatokból és színes karakterekből így sem lesz hiány. “Van, amikor Kányádi verset szavalok Nyergestetőn, olykor csirkét vágok, máskor ökörködünk a helyiekkel, és van, amikor az ottaniak mesélnek, milyen magyarként nem Magyarországon élni. Ez a téma velünk vegyítve talán befogadhatóbb lett egy átlag tini vagy egyetemista számára is – fogalmazott Ádám, aki bevallotta, magával sodorta a dokumentumfilmezés. – „Egy amolyan <<humoristás>> On the Spot lett az utazás végeredménye, amelyben egy autentikus
Erdélyt szeretnénk
bemutatni úgy, hogy ne csak Kiss Ádám legyen a középpontban.  Már csak ezért is hárman voltunk Déneskével és Levivel, sőt még a stábtagokat is bevontuk időnként a történetbe.”

Mivel utazás közben is forgattak, szembefordított széksoros kisbuszra volt szükségük. Így kapták meg azt az autót (köszönet a VW.nek érte), amellyel Orbán Viktor közlekedik vis major esetén.

Mondjuk érdekes lett volna, ha épp akkor kell a miniszterelnök úrnak a jármű, amikor már útra készen állunk, és Orbán Viktor Kiss Ádámmal felmatricázott géppel ment volna a tisztelt választópolgárokhoz” – nevet a humorista.

A rengeteg utazás, szervezés és forgatás bizonyára kimerítő volt, de mindenképpen megérte.  Az erdélyi turné során rengeteg kalandban volt része Kiss Ádám csapatának – az első rész már megtekinthető az interneten.

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleKomáromi autótesztelő: Peugeot 2008 1.6 Vti Allure: Szobaterepjárás, sárban,homokban
Next articleA közpénzek alakulása