HAZA Egyéb MISS SPINNER 2017 – A KEREKESSZÉKES SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VÁLASZTÁS

MISS SPINNER 2017 – A KEREKESSZÉKES SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VÁLASZTÁS

1242
hirdetés

2012-ben egy igen egyedülálló kezdeményezés indult útjára, amely szerette volna megmutatni, hogy a kerekesszékes hölgyek is ugyanolyan szépek és nőiesek, mint ép társaik. A rendezvény igen hosszú utat járt be az elmúlt évek alatt, és nagy örömünkre, 2014-től már nemzetközi keretek között zajlott a szervezés.

Boldogok vagyunk, hogy az idei évben ismét megrendezésre kerülhet ez a rendkívül impozáns hazai és határon átnyúló magyarságot összefogó esemény, ahová sok szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megmutatni a világnak a benne lakozó NŐT! Célunk, hogy minél több, a szomszédos országokban élő kerekesszékes hölgynek adhassunk esélyt arra, hogy új emberekkel, és élményekkel gazdagodhasson a verseny során.

2017-ben igen nagy hangsúlyt fektetünk a rendezvény alapvető mondanivalóján – a társadalmi felelősségvállaláson – kívül az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet kérdéskörére is.

A verseny Budapesten kerül megrendezésre, idén áprilisban. Az eseményhez kapcsolódó sajtótájékoztatót 2017.01.11-én tartjuk, ezt követően várjuk minden kerekesszékes hölgy jelentkezését, aki szeretne egy különleges eseménysorozat részese lenni. A jelentkezés feltételei az alábbiak

  • Betöltött 18. életév (vagy az idei évben tölti a 18. életévét)
  • Kommunikációs szintű magyar nyelvtudás (nem baj, ha akcentussal beszéli az illető a nyelvet)
  • Kézi hajtású kerekesszék használata, aktív életvitel

A további részleteket hamarosan a www.spinnerszek.hu oldalon fogják megtalálni.

A Miss Spinner 2017 csapata

 

 

Miss Spinner_2017.pdf

hirdetés
Previous articleAudi A4 allroad quattro 2.0 TDI S-tronic: A második nemzedék egyik attraktív tagja
Next articleMadárinfluenza – óvintézkedések Komáromban és a régióban