HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Kovács Kati élő adásban köszöntötte születésnapján Szoboszlai Dominikot

Kovács Kati élő adásban köszöntötte születésnapján Szoboszlai Dominikot

713
hirdetés

Születésnapja alkalmából egy csokor virággal lepte meg Kautzky Armand és Novodomszky Éva a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnőt. A sportrajongó Kovács Kati, megragadva az alkalmat, egy másik ünnepeltre is felhívta a nézők figyelmét.

Nem törődik az évek múlásával Kovács Kati: remek formában van és a dalai ugyanolyan erővel szólnak a színpadon, mint évtizedekkel ezelőtt. Október 25-én, születésnapján élő adásban egy csokor virággal lepték meg a Duna műsorvezetői az énekesnőt. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész a rá jellemző szelídséggel reagált a gesztusra.

„Jólesik, ha gondolnak rám, de valójában sokkal jobban szeretek másokat ünnepelni, mint amikor engem ünnepelnek. Szerény, visszahúzódó ember vagyok, nagyon könnyű engem zavarba hozni. A színpadra is csak azért megyek fel, mert szeretek énekelni, a dalok által adni az embereknek, de gyakran van lámpalázam még most is” – mondta a Duna Almárium című magazinjában az őt felköszöntő műsorvezetőknek a hazai könnyűzene kiválósága.

„Október 25-én egyébként nemcsak nekem van születésnapom, hanem például Szoboszlai Dominiknak is, akit ezúton is köszöntök” – jegyezte meg az énekesnő. Nem véletlenül említette meg a nap a másik születésnaposát: Kovács Kati nagy sportrajongó, ha nem koncertezik, akkor legszívesebben sportmérkőzéseket néz a tévében. A kedvence a futball és a tenisz, utóbbit, ha kondíciója engedi, maga is űzi. A teljes beszélgetés újranézhető a Duna Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a műsor korábbi adásai is.

Almárium – hétköznap 13:40-től és 15:00-tól a Dunán.

DUNAMSZ

hirdetés
Previous articleFegyverhasználatban jártas lövészoktatót keresnek a több tucat áldozatot követelő lövöldözés miatt Maine államban
Next articleLeváltotta Hamran István országos rendőrfőkapitányt az új belügyminiszter