HAZA RÉGIÓ Komárom a Slovakiatour kiállításon

Komárom a Slovakiatour kiállításon

705
hirdetés

tik_kiallitas_tiptour_20150213A pozsonyi Incheba Expo kiállítási központban 2015. január 29. és február 1-je rendezték meg az ITF SLOVAKIATOUR elnevezésű nemzetközi utazási kiállítás 21. évfolyamát, amely Szlovákia legnagyobb és legfontosabb idegenforgalmi vásárának minősül, de közép-európai viszonylatban is legjelentősnek minősül.
A négy nap alatt több mint 22 ország 360 kiállítója mutatkozott be a szakmának és a nagyközönségnek. A kiállítás évente több tízezer látogatót vonz, akik érdeklődve várják a nyaralási ajánlatokat és a megismerhető uticélok kínálatát. Szlovákia összes megyéje, valamint számos önálló régió és város versengett a lehetséges turisták kegyeiért.
Nyitra Megyét összesen 19 kiállító képviselte, köztük Komárom városa is.
A  vásáron több, mint 60 ezer látogató vett részt, akik Komárom standjánál főként az erődrendszerünk, a város történelmi értékei és érdekességei, valamint a turisztikai lehetőségek iránt érdeklődtek. Nagy volt a keletje a környék kerékpárútjait bemutató propagációs anyagnak is. A város és környéke egyedülálló műemlékei és az aktív pihenést szolgáló lehetőségei nemcsak a szakmai, de a laikus közvéleményt is lenyűgözték.
A kiállítás első napján a Nyitra Megyei Önkormányzat vezetői a standon üdvözölték Szlovákia köztársasági elnökét, Andrej Kiskát, akinek Ladislav Marenčák, a megyei önkormányzat alelnöke és a Szlovákiai Városok és Falvak Szövetségének elnöke, egyben Nyitra város polgármestere, Jozef Dvonč kalauzolta végig a megye kiállítási tárlatán.

-tik-, -krá-

komarno.sk

hirdetés
Previous articleCsak az egészséges ügyfél a jó ügyfél?
Next articleÉrdekes fotókiállítás a Zichy-palotában