HAZA RÉGIÓ Írország Hercegnője Komáromba látogat!

Írország Hercegnője Komáromba látogat!

730
hirdetés

Catherine Gallagher’s Queen of the Dance szuperprodukciója komáromi Városi Sportcsarnok Színpadán.

KomaromMindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, 2014.június 22-én. (vasárnap), a komáromi Városi Sportcsarnok Színpadán.

A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Fantasztikus, hogy egy ilyen tehetség áll a szuperprodukció élén, ami már csak amiatt is kivételes, mert a világon egyedüliként koreografál és vezet nőként ír sztepp tánctársulatot. A nőiesség, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével meg is mutatkozik az előadásban, mely egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A Queen of the Dance egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus, élőzenekaros dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészekből álló társulat elképesztő sebességgel szteppel a színpadon.

Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.

Egy idézet a Boston Herald kritikájából: „Soha nem láttam a legendás Michael Flatley-t táncolni, de miután láttam táncolni Catherine Gallaghert, nem is sajnálom, hogy Flatley nem volt ott.”

Catherine mindhárom testvére szintén az ír sztepp tánc meghatározó szereplőivé váltak. Michael Patrick 14 éve a Riverdance principal szólótáncosa, másik testvére Barry John kilenc éve Las Vegasban táncol Michael Flatley együttesével, és végül a legfiatalabbik testvér George Bernard jelenleg a Riverdance-szel turnézik világszerte.

Catherine létrehozta saját produkcióját Queen of the Dance néven, mely pergő ritmusával, zenéjével, varázslatos látványával mindenképpen magával ragadja, sőt energetizálja a nézőt.

Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher és a műfaj legtehetségesebb táncosaiból álló együttes produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!

Jegyek korlátozott számban kaphatóak.

Helyszínen: Kúlturális Központ : Jedlik Áron 8. személyesen a helyszínen H- Cs 8-16, P 8-13.

Tourinform Iroda: Cím: 2900 Komárom, Igmándi út 2, Telefon:(34) 540 590
Beki-tours utazási iroda: 2900 Komárom, Klapka György út 5. Telefon: 34/540-058,

valamint az IRISHDANCE•HU weboldalon és az InterTicket országos üzlethálózatában.

 

hirdetés
Previous articleALMA – 2014/05: EP-választások értékelése, új választási törvény
Next articleMartosi Szabadegyetem: Ismert a teljes zenei felhozatal!