HAZA BŰNÜGY Hamran: Felderítette a rendőrség az eltűnt diáklány ügyét

Hamran: Felderítette a rendőrség az eltűnt diáklány ügyét

813
hirdetés

Felderítette a rendőrség az eltűnt 22 éves diáklány ügyét – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Hamran István országos rendőrfőkapitány.
„Az országos rendőrfőkapitányság munkatársai által dokumentált bizonyítékok rendkívül erősek, és meggyőződésünk, hogy azt a személyt vettük őrizetbe, aki ezt az erőszakos bűncselekményt elkövette” – jelentette ki a rendőrfőkapitány.


Hamran közölte, néhány döntő vizsgálatot még nem folytattak le. „Ahogy a nyomozás folyamata lehetővé teszi, valamint a nyomozótiszt és az ügyész engedélyezi, folyamatosan tájékoztatni fogunk az ügyről” – mondta.
Hamran tájékoztatása szerint a rendőrség korábbi ügyeket is vizsgál, amelyeket hasonló módszerrel követtek el. „Össze fogjuk hasonlítani ezeket az ügyeket. Megvizsgáljuk, van-e összefüggés az esetek között” – mondta a rendőrfőkapitány.
Hamran István elismerően szólt a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság munkájáról. Felajánlotta nekik a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség segítségét is. Kiemelte a lakosság segítségét is.
Vasárnap (szept. 10.) érkezett bejelentés a rendőrségre a 22 éves diáklány eltűnéséről. Hétfőn (szept. 11.) reggel találtak rá Pozsonyligetfalu városrészében, a lány eszméletlen volt. A rendőrség nemi erőszakkal gyanúsít egy 54 éves férfit, értesülések szerint egy mentősről van szó.

TASR

fotó: facebook

hirdetés
Previous article„Önmagunkon csak a Szövetségre leadott voksokkal segíthetünk…”
Next article„Nagyszerű szurkolóink vannak, ezért az elvárások magasak” – Boban Tomić interjú