HAZA DUNATÁJ Halállal végződő balesetek a komáromi járásban

Halállal végződő balesetek a komáromi járásban

1154
hirdetés

Múlt hét péntekén halállal végződő közlekedési baleset történt Gúta határában, a Kamocsa felé vezető közúton. A baleset következtében a gépjárművezető édesanyja egy 53 éves nő életét vesztette.

A 20 éves gépkocsivezető egy személygépkocsi előzése közben az előtte haladó autó hátsó részének ütődött, majd frontáslisan ütközött a szembe jövő Hyundai Galloper terepjáróval. A vezető édesanyja az érsekújvári kórházban belehalt sérüléseibe, ahol 32 éves lánya is kezelésre szorult. A gépkocsivezető a komáromi kórház sebészetére került, sérülései nem életveszélyesek.

Minden valószínűség szerint rosszul lett vezetés közben egy Škoda Fabia Combi típusú gépkocsi volánja mögött a 68 éves gépjárművezető.

A férfi szeptember 26-án hétfőn, hajnali két óra után az egyirányú komáromi Nap utcában (Slnečná ulica), egyelőre ismeretlen okokból letért az úttestről, majd a járdát érintve nekiütközött egy fának. Az ütéstől az autó hátulja az út melletti családi ház falának ütődött. A helyszínre érkező gyorsmentő személyzete már életjelek nélkül találta az autó vezetőjét, és többszöri próbálkozás ellenére sem tudta újraéleszteni. Az előzetes szakvélemény szerint a gépjárművezető – akinek a biztonsági öve szabályosan be volt kötve – valószínűleg nem élt már az ütközéskor.

DUNATÁJ HETILAP 39/2016

hirdetés
Previous articleAz aradi vértanúk emléknapja
Next articleA Sztárportréban Balázs Fecó!