HAZA BULVÁR Erdei Zsolt: Kávé helyett sportolj!

Erdei Zsolt: Kávé helyett sportolj!

722
hirdetés

Erdei Zsolt: Kávé helyett sportolj! Madár idén tavasszal tért vissza a profi öklözők világába, most mégsem erről, hanem a közelgő FitBalance-ról és a sport szeretetéről beszélgettünk.

Szeptember 29-én ismét ellepik a Millenáris Parkot a tetépítők, fitness-bajnokok, az egészséges életmód úttörői – és úgy nagy általánosságban a sport és a testmozgás szerelmesei. Tehát aki szeretné picikét megmozgatni elgémberedett izmait, vagy épp életmódváltáson gondolkozik, mindenképp látogasson el Európa második legnagyobb ilyen jellegű rendezvényére!

A programok között válogatva egy igen izgalmas pontra bukkantunk, ugyanis a szervezők az egyszerre fekenyomás világrekordját is szeretnék megdönteni! A FitBalance sajtótájékoztatóján (többek közt) világbajnok öklözőnk, Erdei Zsolt is bemutatta, hogyan is kell helyesen, szabályosan elvégezni egy fekvőtámaszt. Riportunkban persze megkíméltük, így nem kellett reprodukálnia kameránk előtt a (sokak által rosszul végzett) mozdulatsort – amiért cserébe Madár szívesen mesélt nekünk arról, számára mit jelent a testmozgás.

„Elsősorban az egészséges életmódot képviselem, a hétköznapi testmozgást. A napi testmozgás fontosságát próbálom az embereknek magyarázni, hogy milyen jelentősége van, mennyire fontos az, hogy az ember egészségesen éljen. A boldogsághoz vezető út az, hogy az ember jól érzi magát. Márpedig ez csak akkor lehetséges, ha mindennap megmozgatja egy kicsit a testét. Nem gondolok itt semmilyen komoly 220-as pulzusokra, csak egy pár egyszerű gyakorlatra, amivel az ember az izmait felfrissíti, ennek köszönhetően frissebben kel. Lehet, nem is kell majd kávét inni reggelente, hanem elég lesz egy kis testmozgás, és az ember kinyílt csipával mehet a munkába.”

tabutv.hu

 

 

hirdetés
Previous articleSzázezer munkahely szűnt meg Szlovákiában a válság kezdete óta
Next articleHogyan tovább felvidéki Magyar Ifjúság? – nyílt konferencia Komáromban